Subhasta d’Art Solidari a favor de la investigació en Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica

Subhasta d’Art Solidari a favor de la investigació en Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica

Resum: 

El 12 de maig, la Fundació d'Afectats de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica organitza una subhasta solidària destinada a finançar projectes i millorar la qualitat de vida dels malalts.

L'acte, que tindrà lloc a l'Auditori de La Pedrera de Barcelona, té com a objectius la conscienciació social de la problemàtica de la Fibromiàlgia i la Síndrome de fatiga crònica, obtenir fons per col·laborar en la realització de projectes d'investigació i fomentar i promocionar la investigació d'aquestes malalties.

Durant la jornada, se subhastaran escultures, quadres, llibres i artesania donades de forma altruista pels artistes i tindran lloc diferents actuacions amb caràcter solidari. L'acte presencial de la Pedrera serà complementat amb diverses actuacions virtuals com ara visitar l'exposició online dies abans de la subhasta, adquirir el catàleg de l'exposició, fer puges per Internet i fer donacions a través del web.

Els diners recaptats durant la subhasta estaran destinats a dos projectes: un destinat a la fibromiàlgia i que consistirà en potenciar el desenvolupament d'un banc d'ADN a través de la immortalització de les línies cel·lulars de 100 pacients mitjançant l'obtenció de línies cel·lulars linfoblastoides i un altre destinat al síndrome de fatiga crònica que es basa en l'estudi multicèntric internacional de les alteracions immunològiques en pacients.

La fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica són dues malalties d'etiologia desconeguda, amb mecanismes desconeguts de desenvolupament, que són cròniques per la seva evolució de més de sis mesos sense que remetin, i que no tenen tractament específic, per la qual cosa només s'utilitzen tractaments pal·liatius dels símptomes.

Dades de la subhasta

  • Data: 12 de maig. A partir de les 17.30 hores
  • Lloc: La Pedrera - Sala Auditori (c. Passeig de Gràcia, 92, Barcelona)
  • Més informació: Si teniu qualsevol dubte podeu contactar a través del telèfon 934672222 o enviar un correu electrònic a comunicacion@laff.es

Afegeix un comentari nou