6 formes de regalar solidaritat per Sant Jordi

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

6 formes de regalar solidaritat per Sant Jordi

Resum: 

Aquest 23 d’abril la rosa i el llibre poden tenir més sentit que mai. El Mercat Social dins la campanya “Roses que transformen vides” t’ofereix productes solidaris de Sant Jordi per fer feliç a qui més estimes.

La rosa natural vermella és el regal més emblemàtic de Sant Jordi. La rosa que t’ofereix El Mercat Social de la mà de la Fundació Privada Jubert Figueras permetrà que, a més, es faci possible que moltes famílies de persones malaltes trobin un allotjament a Barcelona, així com el suport d’un equip de voluntaris.

La rosa s’entrega el mateix dia 23 d’abril a Barcelona ciutat i a la zona metropolitana (Hospitalet, Terrassa, Sabadell, Vilafranca del Penedès, Martorell, Mataró i Granollers).

Pels amants de la cuina aquest llibre solidari és tot un encert: 101 receptes cedides per personalitats conegudes que s’uneixen a l’obra gràfica que han elaborat 100 nens amb discapacitat.

En aquesta 2a edició el llibre, disponible en català i castellà, es presenta en una capsa de llauna il·lustrada pels dibuixos d’artistes discapacitats i els beneficis de la venda es destinen a projectes de respir familiar d’AIS Ayuda a la Infancia Sin Recursos.

Qui vulgui regalar una rosa original, única i sostenible, les roses de roba d’Ared són un detall perfecte. Una rosa de 30 cm d’alt guarnida amb la cita catalana i llaçada de ràfia.

És una rosa que durarà per sempre i amb la què es dóna una oportunitat laboral a dones en risc d’exclusió social, fomentant la seva autonomia, mitjançant processos de formació i acompanyament integral.

Per lluir a la solapa, les Roses Contra l’Oblit d’Amics de la Gent Gran són un regal ideal. Tenen forma de fermall amb una agulla amb bany de plata i una rosa elaborada amb feltre.

Al comprar una Rosa Contra l’Oblit s’està col·laborant a fer companyia a les persones grans que pateixen soledat i aïllament social.

Un regal molt especial i que farà sentir el Sant Jordi els 365 dies de l’any: conjunt d’anell, arracades i agulla de pit en forma de rosa. Està elaborat artesanalment amb gres esmaltat.

Els diners que s’aconsegueixin de l’adquisició d’aquesta col·lecció de bijuteria es destinen als Tallers Artintegrat, un projecte d’inserció sociolaboral centrat en l’àmbit de l’artesania per a joves amb risc d’exclusió.

A El Mercat Social hi trobaràs publicacions i llibres per a totes les edats i que contribueixen als projectes solidaris de les entitats socials. Des de llibres de cuina, llibres pels més menuts, guies didàctiques... i molts d’altres.

Lectures per a que aquest Sant Jordi a més de comprar llibres per a distreure’t en les estones lliures, regalis solidaritat per a qui més ho necessita.

Afegeix un comentari nou