Alcaldes i entitats debatran a Rubí en el tercer Parlament Metropolità

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Alcaldes i entitats debatran a Rubí en el tercer Parlament Metropolità

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Resum: 

Rubí serà la ciutat amfitriona del Tercer Parlament Metropolità que s’inscriu en la 23a Trobada Ciutadana de 20 minutos i en el projecte de periodisme social Diari Amic (notícies amigues). El Parlament Metropolità és un fòrum de debat entre ciutadania i representants institucionals i un espai de diàleg i col·laboració on s’intenta trobar solucions als problemes que afecten a tots.

La representació municipal de l’edició actual se centra bàsicament en les comarques del Baix Llobregat, el Vallès oriental i el Vallès Occidental. Intervindran en els debats els alcaldes de Viladecans, Mollet, Ripollet , Montcada i Reixac i Rubí.

Una altra novetat d’aquesta tercera La trobada es celebrarà a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de Rubí, el proper divendres20 d’abril edició és l’alta representació de la Generalitat de Catalunya: hi assistirà el director general d’Administració Local, Joan Cañada i la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carme Fortuny.

Per primera vegada, també hi assistiran una dotzena de fundacions i associacions que han sorgit d’un debat intern a la Taula del Tercer Sector: Càritas, Arrels, Fedelatina, Once, Creu Roja, Fundació Catalana de l’Esplai, Avismón, FEDAIA, Insercoop, a més de la Pla taforma d’Usuaris del Transport Públic, l’Associació de prevenció d’Accidents de Trànsit i la Fundació Pimec.

La trobada es celebrarà a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler de Rubí, el proper divendres 20 d’abril.

Afegeix un comentari nou