Arrels engega la campanya Posa sostre a Barcelona!

Arrels engega la campanya Posa sostre a Barcelona!

Resum: 

Arrels Fundació ha posat en marxa la campanya Posa sostre a Barcelona per ajudar les prop de 2.000 persones que viuen al carrer o que depenen d’entitats públiques i privades per passar la nit a un lloc calent. Arrels Fundació adverteix que, a causa de la crisi econòmica actual, augmentarà el nombre de persones sense sostre a Barcelona. Però més enllà d’aquestes previsions, Arrels posa sobre la taula la problemàtica ja existent i demana a tothom que col·labori per a ajudar aquestes persones.

Arrels proposa a la ciutadania diferents maneres de col·laborar a la campanya. La més original consisteix a enviar una fotografia d’un sostre a l’adreça: posasostreabarcelona@arrelsfundacio.org

Totes les fotografies que rebi l’entitat es penjaran a Posa sostre a Barcelona-Flickr i participaran en una campanya de sensibilització de cara el 2010, any en què se celebra l’Any Europeu de la Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social.

D’altra banda, l’entitat vol potenciar la seva presència a la xarxa social Facebook per tenir més visibilitat i que la campanya arribi al màxim nombre de gent possible. També hi ha la possibilitat de fer un donatiu a la fundació i, evidentment, de col·laborar difonent i donant a conèixer la problemàtica de les persones sense sostre.

Podeu veure també el següent vídeo on s'explica de manera breu la campanya:

Més informació:

http://www.arrelsfundacio.org

Afegeix un comentari nou