Arriba la Tamborinada

 Font:
Font:

Arriba la Tamborinada

Resum: 

La Fundació La Roda presenta el proper 1 de juny al Parc de la Ciutadella la festa major de les més de 80 entitats adherides a la fundació.

Aquesta 37a edició serà una memòria lúdica del 1714, amb un viatge en el temps amb jocs, costums i tradicions com es feien a la Catalunya de fa 300 anys. Pels diferents gremis distribuïts per tot el parc s'hi podrà escoltar contes, música, i veure teatre, dansa, gegants, capgrossos, bruixes, diables, mags, pallassos, acròbates, saltimbanquis, marionetes... Però també es podrà participar en els més de 40 tallers i jocs per fomentar la solidaritat, la cultura de l'esforç i el treball en equip, que oferiran les entitats.

Coincidint amb la designació de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat 2014, la Fundació La Roda vol posar en relleu l’existència a Barcelona ciutat de més de 6.000 entitats no lucratives basades en el voluntariat de tots els àmbits de la vida personal i comunitària que donen resposta als problemes i necessitats de la nostra societat i contribueixen a l’educació dels valors que són la base de la nostra convivència. La Fundació La Roda amb les 81 entitats adherides és un clar exemple, ja que té més de 1.000 persones voluntàries que treballen durant tot l'any amb els infants als barris.

Dins de la gran festa, enguany, hi forma part la iniciativa “Sumem Capacitats” que representa a tot un col·lectiu amb necessitats especials i que lidera l'Anna Vives, una noia amb Síndrome de Down, creadora de la tipografia “Anna” que s'ha fet servir al cartell de la Tamborinada 2014 il·lustrat per Inés Valls.

Una altra novetat important d'aquesta edició és que s'ha creat la figura de la padrina o padrí, que enguany serà la Montse Guallar, actriu molt popular a Catalunya, que ha donat suport a La Roda durant tot l'any i ens acompanyarà a l'espectacle inaugural.

L'accés a la gran festa familiar La Tamborinada és gratuït i romandrà obert de 11h a 19h.

Afegeix un comentari nou