Assisteix a l'entrega de premis del 3r Concurs de Relats de Voluntariat

Autor/a: 
FCVS-Comunicació
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Assisteix a l'entrega de premis del 3r Concurs de Relats de Voluntariat

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

El proper 8 de maig es farà l'entrega de premis del 3r Concurs de Relats de Voluntariat Social a les quatre capitals catalanes i es llegiran els millors relats en què es relaten experiències de voluntaris i voluntàries socials.

Els jurats del 3r Concurs de Relats (un per cada convocatòria) ja han deliberat i escollit els millors relats sobre voluntariat entre els més de 120 que han participat en aquesta tercera edició del concurs.

Els guanyadors es coneixeran el proper dimarts 8 de maig en les entregues de premis que es faran simultàniament a les quatre capitals catalanes (Preguem confirmeu assistència als següents correus electrònics) però també en el blog Val la pena! On s'anirà publicant una selecció dels millors relats des del dia 9 fins a la convocatòria de la propera edició del concurs.

Barcelona
19h Centre Cívic La Sedeta (c. Sicília, 321)
barcelona@federacio.net

Tarragona
19:30h Centre Cultural Tarraconense “El Seminari” (c. Sant Pau, 4 - Tarragona)
tarragona@federacio.net

Lleida
19:30h Biblioteca Pública de Lleida (Rambla Aragó, 10 - Lleida)
lleida@federacio.net

Girona
19:30h Hotel d’Entitats (c. Rutlla, 20-22 - Girona)
girona@federacio.net

Podeu consultar les bases i els premis.

Aquest concurs es pot dur a terme gràcies al suport de diferents empreses i equipaments d’arreu de Catalunya que han volgut participar de manera altruista en el lliurament de premis: Abacus, Llibreria Fregola, Llibreria Caselles, KelloggsValls, Llibreria Empúries, llibreria Adserà, Girona Centre, Llibreria Mariana, l’Associació d’Hosteleria de Girona i Comarques, Hotel d'Entitats de Girona, La Sedeta, Biblioteca Pública de Lleida, El Seminari de Tarragona.

Però també, i sobretot, gràcies a les 600.000 persones que fan de voluntaris i voluntàries a Catalunya i que vulguin compartir la seva experiència a través del Concurs de Relats de Voluntariat Social.

Afegeix un comentari nou