Concurs de hip hop en català, adreçat a estudiants de secundària

Concurs de hip hop en català, adreçat a estudiants de secundària

Resum: 

L'Associació Cultural Catalunya Rock, en col·laboració amb diversos organismes, convoca el primer concurs Hip-Hop.cat, que té com a objectiu fomentar la creativitat, el treball en equip, la tolerància i l'ús del català com a llengua d'expressió i de trobada entre diferents cultures dins i fora de les aules.

El concurs està adreçat a estudiants d'ensenyament secundari que s'animin a crear rimes de rap. Els i les joves que hi vulguin participar hauran de presentar als professors unes lletres amb les rimes originals, que podran lliurar per escrit o en format de CD-maqueta sobre una base pregravada.

El termini de presentació de treballs és el 26 de març. A partir d'aquesta data, un jurat format per especialistes en música, periodistes i professors/ores de llengua catalana i de música seleccionarà fins a un màxim de 50 alumnes d’entre tots els que participin al concurs. Aquests 50 alumnes es donaran a conèixer el 23 d'abril i seran convocats/des a una prova en directe durant el mes de maig. Per acabar, se seleccionaran 10 temes, que seran interpretats en un concert dins el marc del festival Hipnòtik.

Trobareu tota la informació a hip-hop.cat, on també podeu consultar les bases del concurs.

Afegeix un comentari nou