El programa radiofònic sobre canvi social i acció ciutadana, PUNT ORG, amplia les emissions

El programa radiofònic sobre canvi social i acció ciutadana, PUNT ORG, amplia les emissions

Resum: 

El programa radiofònic PUNT ORG que des de la temporada passada s'emet a Ràdio Estel, amplia l’horari i serà pioner en miro finançament, a través de petites donacions de ciutadans i oients.

L’objectiu del programa és sensibilitzar la població i difondre propostes per als canvis d’hàbits, que s’allunyin del pensament individual i que impliquin actuar pensant en la resta de la societat i en el medi ambient, per la qual cosa hi tenen cabuda experiències personals i d’entitats socials.

Després d’una temporada d’emetre’s de forma setmanal, el programa de Ràdio Estel PUNT ORG passa a emetre’s 3 cops per setmana: dilluns, dimarts i dimecres de 20 a 21h.

El programa, presentat per Joan Ortiz i Serra, aposta decididament pels grans valors de la humanitat: la Pau, els Drets Humans, la Solidaritat i la Justícia Social. Així mateix, estudia i denuncia les causes de la violència estructural i aporta fórmules per combatre-la des de l’acció ciutadana i des del canvi d’hàbits, promovent fórmules d’actuació que incloguin el pensament col·lectiu i busquin, sempre, el benefici social.

Per això preveu que per la seva taula hi passin totes aquelles persones que s’impliquen, personalment, en el canvi que volen veure al món. Que orienten les seves professions en aquesta direcció. I que demostren que aquest pretès canvi no és una utopia sinó una realitat ben palpable.

Més enllà d’aquest canvi d’horari comptarà amb una novetat important: pretén ser pioner a l’Estat Espanyol en el seu model de finançament, ja que busca el suport de la societat civil. A través de petites donacions ciutadanes i voluntarioses, voldrà convertir-se en una veu deslligada dels centres de poder i dels interessos comercials.

Afegeix un comentari nou