Èxit d’assistència a la 36a Tamborinada

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Èxit d’assistència a la 36a Tamborinada

Resum: 

El gran nombre d’assistents i el bon temps han estat els protagonistes de la 36a edició de la Tamborinada. La festa, que es va celebrar el passat diumenge 2 de juny al Parc de la Ciutadella, ha aglutinat entitats del món de la cultura i el lleure d’arreu de Catalunya.

Més de 90.000 persones han posat els peus aquest diumenge a la Tamborinada organitzada per la Fundació La Roda. Enguany, amb el lema “l’aigua, font de vida”, s’ha promogut la sensibilització dels infants i les seves famílies sobre la necessitat d’enfortir la cooperació i prendre consciència del que representa la gestió de l’aigua. Per això, des de les onze del matí, hi ha hagut tallers i activitats pensades per a tota la família, amb representacions teatrals, espectacles d’animació infantil, titelles, concerts, tallers de màgia, jocs i danses, gegants, contes i acrobàcies de circ.

La directora de La Roda, Anna Corbella, ha explicat que "l'èxit obtingut en aquesta edició ens demostra un cop més la importància de l'educació al món del lleure com a suplement importantíssim en els moments que ens toca viure”. Corbella també ha destacat la tasca del voluntariat ja que hi han participat “1000 voluntaris que pertanyen a les 81 entitats que hi ha adherides a La Roda. Aquestes fan que tot aquest muntatge funcioni, sense tots ells, la Tamborinada, no existiria”.

A la Tamborinada també hi han assistit autoritats com el President de la Generalitat, Artur Mas i la Consellera de Benestar i Família, Neus Munté. Ambdós han gaudit de l’espectacle inaugural, de la mà del famós pallasso Pep Callau, i han fet una passejada per la Ciutadella visitant els tallers i jocs que han omplert el parc durant tota la jornada.

Afegeix un comentari nou