La Fundació Maria Raventós ha rebut el premi Reforma Solidaria de Leroy Merlin

Autor/a: 
Comunicació FCVS
 Font:
Font:

La Fundació Maria Raventós ha rebut el premi Reforma Solidaria de Leroy Merlin

Autor/a: 
Comunicació FCVS

Resum: 

La Fundació Maria Raventós ha rebut els 20.000 euros del concurs que organitza la empresa Leroy Merlin per a fer obres de rehabilitació i millora de la residència maternal, la guarderia i el pis d’acollida.

Són els tres projectes de la Fundació que atenen mares adolescents i fins a 42 anys amb fills petits i que necessiten un programa d’acompanyament cap a la seva promoció i autonomia personal.

Les ONG,s Aldeas infantiles SOS Catalunya i Niños Sin Barreras van rebre 1.000 euros cadascuna i van ser les dues finalistes dels 44 projectes que es van presentar a aquests concurs. Cal remarcar que, al moment de la recollida del premi, el president d’Aldeas Infantiles SOS Catalunya va cedir el seu a l’altra ONG finalista perquè, tot i reconèixer que sempre tenen reparacions a fer, cal recolzar la ONG Niños sin Barreras perquè acaba de iniciar les seves activitats.
D’altra banda l’agència Caso Winslow a lliurat a cada ONG unxec de 1.500 euros.

Les tres ONG finalistes van ser escollides per un jurat composat per membres de l’empresa Leroy Merlin, mentre que la guanyadora va ser escollida per votació popular dels usuaris a través d’una votació online en la web de La Vanguardia.

Afegeix un comentari nou