La soprano Montserrat Martí Caballé en concert benèfic

La soprano Montserrat Martí Caballé en concert benèfic

Resum: 

La soprano Montserrat Martí Caballé actua en el concert benèfic organitzat pel Centre Juvenil Martí-Codolar el dimecres 18 de juliol

El centre Juvenil Martí-Codolar ha organitzat per al dimecres 18 de juliol un concert benèfic i solidari a càrrec de la soprano Montserrat Martí Caballé, filla de Montserrat Caballé. La soprano cantarà fragments d’Òpera i música tradicional catalana en un acte que vol recollir fons per diversos projectes per a infants i joves del Centre Martí-Codolar. Aquest centre es troba en una situació difícil per seguir atenent els col·lectius amb més risc d’exclusió social a causa de la crisi econòmica actual.

El concert se celebrarà a la Basílica de Santa Maria del Pi de Barcelona, a les 21,15h i el cost de l’entrada és de 20eurs, i es pot reservarfent unatransferència al compte 2100 3159 22 2200090683, indicant nom i cognoms; si no s’hi pot assistir també es pot fer un donatiu per a la fila 0.

El centre Juvenil Martí-Codolar treballa en diversos projectes educatius i de prevenció per a infants, adolescents i joves de les famílies més necessitades de Barcelona, principalment dels barris del Carme, la Clota, de la Taxonera i de la Vall d'Hebron.

Per més informació es pot contactar amb Montse Castrillo, de dilluns a divendres de 10h a 14h al telèfon 93 4072330 i pel correu electrònic: pes.colodar@salesians.cat

Afegeix un comentari nou