Les entitats catalanes, més internacionals

Les entitats catalanes, més internacionals

Resum: 

Les entitats catalanes que treballen conjuntament o que pertanyen a alguna organització internacional estan creixent. Per primer cop hi ha 200 entitats catalanes que pertanyen amb organitzacions internacionals, segons la llista que ha publicat la Direcció General de Projecció Internacional d'Organitzacions Catalanes

La Direcció General de Projecció Internacional d’Organitzacions Catalanes (DGPIOC) ha fet pública la llista de les entitats. En total s’hi han incorporat 21 entitats i associacions noves i d’aquesta manera ja són 200 les que treballen glocalment –localment i globalment- pertanyent a un total de 293 entitats internacionals. Entre aquestes 200 entitats hi ha la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), Arrels Fundació, Associació Rauxa, la Federació Catalana pro persones amb discapacitat intel·lectual (APPS), Catalunya Voluntària o la Fundació Catalana Síndrome de Down, entre d'altres.

De les noves entitats que s’hi han incorporat n’hi ha de sectors tant variats com el sector professional, juvenil, social o cultural. La Generalitat, a través de la DGPIOC, ha assegurat que seguirà potenciant la internacionalització de la societat civil catalana i treballant per ampliar la llista.

+ info: Llistat de les entitats

Afegeix un comentari nou