Per la Mercè, porta'ns la teva idea per posar sostre!

Autor/a: 
Arrels Fundació
 Font:
Font:

Per la Mercè, porta'ns la teva idea per posar sostre!

Autor/a: 
Arrels Fundació

Resum: 

Arrels Fundació surt al carrer per recollir propostes sobre com evitar que més persones es quedin sense llar. Veniu al estand a la Mostra d’Associacions de la Mercè i porteu-nos les vostres idees! A canvi us regalarem una samarreta.

Del 22 al 24 de setembre, Arrels participarà a la 17a Mostra d’Associacions de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè. L’objectiu és aprofitar que molts ciutadans s’acostaran a la plaça Catalunya per conèixer la feina de les 200 entitats participants, per convidar-los a aportar les seves idees perquè ningú acabi dormint al carrer.

Totes les propostes que porteu les recollirem per incorporar-les a la nostra reflexió -com a entitat que acompanya a persones sense llar- i les difondrem perquè més persones les vegin, se sensibilitzin i puguin dir la seva. Com a agraïment, us regalarem la samarreta que aquest any hem fet per celebrar el 25è aniversari d’Arrels i que recull un lema ple d’intencions: "Jo no vull ser important, vull ser útil".

Perquè ja comenceu a pensar idees sobre com evitar que més persones es quedin sense llar, aquí us donem una: tenir curar dels fils que formen la vostra teranyina. A tots nosaltres ens aguanten diferents fils (els amics, la família, la feina, la salut, l’habitatge, etc); si un es trenca, la resta de fils ens sostenen. Però si es trenquen més fils la teranyina cau i nosaltres podem caure en la pobresa i al carrer. Per això és tant important tenir cura dels nostres fils.

Afegeix un comentari nou