Signatures en favor de la ILP per a la dació en pagament als equipaments municipals

Autor/a: 
FCVS-Comunicació
 Font:
Font:

Signatures en favor de la ILP per a la dació en pagament als equipaments municipals

Autor/a: 
FCVS-Comunicació

Resum: 

L'Ajuntament de Barcelona facilitarà la recollida de signatures de la ILP per a la dació en pagament en els equipaments municipals de la ciutat, segons ha aprovat el Ple de l'Ajuntament aquest divendres 29 de juny.

El Ple de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest divendres 29 de juny una Declaració Institucional de suport a la Iniciativa Legislativa Popular per a la dació en pagament.

La Declaració aprovada, a demanda del Consell de Ciutat de Barcelona, conclou: 1 - Donar suport al procés de recollida de signatures d’aquesta Iniciativa Legislativa Popular (ILP). 2 - Facilitar amb mitjans municipals el procés de recollida de signatures de l’esmentada ILP. 3 - Fer públic aquest acord de l’Ajuntament a través de les vies de comunicació ordinàries de les quals disposa el Consistori. Tal i com ja va fer públic aquest dimarts, en només dos mesos, el grup promotor de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a la dació en pagament ja ha recollit 200.000 signatures per aconseguir el canvi de la legislació hipotecària. Aquesta ILP proposa un canvi en la legislació hipotecària amb la finalitat de regular la dació en pagament –que amb l’entrega de l’habitatge es cancel•li el deute hipotecari- amb efecte retroactiu, la paralització dels desnonaments i la promoció del lloguer social. El termini per recollir les signatures finalitza al mes d’octubre, per això les entitats promotores de la ILP (la Taula del Tercer Sector, la Plataforma d’afectats per la hipoteca, la CONFAVC, UGT, CCOO i l’Observatori DESC) demanen a tota la ciutadania la seva implicació i la suma del màxim d'esforços per superar les 500.000 signatures abans d’aquesta data i presentar amb molta més força la nostra proposta de modificació legislativa al Congrés dels Diputats. També es poden signar a través del web www.quenotehipotequenlavida.org.

Afegeix un comentari nou