Torna la Tamborinada!

 Font:
Font:

Torna la Tamborinada!

Resum: 

Diumenge 7 de juny, la Fundació La Roda organitza aquest acte al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

Diumenge 7 de juny, la Fundació La Roda presenta al Parc de la Ciutadella, la 38a edició La Tamborinada, la mostra lúdica i familiar del compromís educatiu de la Fundació La Roda i de les 82 entitats que en formen part; la festa de La Tamborinada és una plataforma de difusió dels espectacles familiars de les entitats i una mostra de la gran qualitat dels grups catalans.

Enguany, les Nacions Unides i la UNESCO han declarat l'Any Internacional de la Llum i les tecnologies basades en la llum, és per això que aquesta edició tindrà com a objectiu conscienciar la ciutadania de la importància de les ciències de la llum, l’òptica i les tecnologies basades en la llum, les quals promouen el desenvolupament sostenible i donen solucions als problemes mundials d’energia, educació, agricultura i salut.

La Tamborinada també es farà ressò de la celebració dels 125 anys del naixement de Joan Amades, que ha estat un referent per la seva dedicació a la cultura tradicional i popular de Catalunya com a etnòleg i folklorista. Dues exposicions i diverses activitats ens aproparan a la seva persona i tasca.

Un any més, La Tamborinada vol ser una festa divertida, inclusiva i educativa, a més de mostrar el seu compromís amb la llum, on es faci evident la importància de la feina que fan les entitats d’educació en el lleure durant tot l’any. Des de les 11 h del matí fins les 19h del vespre, grans i petits podran gaudir de Gegants, Dracs, Falcons, cobles, mags, clowns, conte contes, músics, dansaires, fins a més de 30 espectacles i 60 tallers; es preveu l'assistència d'uns 90.000 visitants, i la participació de 1.000 voluntaris i 82 entitats;

La Tamborinada compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l'obra Social de “la Caixa. I amb la col·laboració de TV3, Súper 3, Catalunya Radio TMB i BTV, Aigües de Barcelona, Bon Preu, La Fageda, Jovi, Font Vella , Cobega, Viena, Voluntaris.cat (FCVS), Ens de l'Associacionisme Cultural Català, Cocarmi, Armic, Forfree.cat Fundación ONCE.

Afegeix un comentari nou