Vols ser mecenes d'un calendari-receptari sostenible i de temporada?

Campanya de crowdfunding per publicar l'Escuracassoles 2015

Vols ser mecenes d'un calendari-receptari sostenible i de temporada?

Resum: 

A principis de 2014 el consum responsable va prendre forma de calendari-receptari de la mà del projecte Escuracassoles. Ara busca finançament per publicar el calendari del 2015, que incorporarà novetats.

L'objectiu del calendari-receptari Escuracassoles és recuperar la cuina del dia a dia i fomentar el consum d'aliments de proximitat i de temporada. Inclourà receptes saludables i fàcils de preparar a casa, organitzades en un calendari de forma que cadascuna faci servir ingredients propers i de temporada.

A més, l'edició 2015 pretén incorporar noves informacions. Així, inclourà quadres resum de fruites, verdures i peixos, un índex de receptes i un disseny més còmode. A més, les llistes de temporada comptaran amb més de 100 productes de l'horta, de la terra i del mar.

Escuracassoles es defineix com un projecte sostenible, responsable i lliure per aquestes quatre raons: Els continguts estan basats en els principis del moviment SlowFood, el format i la impressió tenen en compte criteris d'ecoedició, hi participen cooperatives com la Ciutat Invisible i Cevagraf de la Xarxa d'Economia Solidària, i es publica amb una llicència Creative Commons.

Per poder editar el calendari del 2014 el projecte Escuracassoles va posar en marxa una campanya a la plataforma de microfinançament Verkami. Va rebre el suport de 189 mecenes, que amb petites aportacions van fer realitat la iniciativa. Des de fa uns dies, està activa la nova campanya.

Fins al moment, ha aconseguit el suport de 65 persones que han aportat el 25% dels pressupost necessari. Els queden 22 dies per poder assolir el seu objectiu. Si els vols donar el teu suport, pots col·laborar-hi tant fent-ne difusió com amb una aportació econòmica, que es destinarà a finançar la impressió del calendari-receptari.

Afegeix un comentari nou
0