Fescat: l’app de les festes populars

Federació Ateneus de Catalunya
Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
Fescat és l'aplicació mòbil de les festes populars de Catalunya (font: Fescat)
L'app és consultiva i permet la interacció entre usuaris (font: Fescat)
Més de 15.000 actes de festa major (autora: Rebecca Gil Bell)

Fescat: l’app de les festes populars

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
Federació Ateneus de Catalunya

Resum: 

Consulta el calendari, actes, xat, xarxes socials, fotos... 15.000 festes populars catalanes a un sol clic!

Amb l’arribada de l’estiu, el calendari de festes populars del nostre país treu fum. A partir d’ara, les més de 15.000 celebracions dels municipis catalans estan a l’abast del palmell de la mà gràcies a una aplicació per a dispositius mòbils: Fescat. La seva descàrrega és de franc i facilita filtrar els actes, la programació i, fins i tot, la geolocalització via GPS.

Totes les pantalles són intuïtives i pensades per a persones que no siguin gaire expertes en matèries tecnològiques. Disposa d’un llistat dels esdeveniments ordenats cronològicament i, a més a més, es pot cercar filtrant per població, comarca, etc.

L’app no és només consultiva. Permet als usuaris interactuar entre ells a través d’un xat, comentar experiències i pujar fotografies a l’àlbum comunitari creat especialment. A més, un equip de professionals treballen per a dur les festes populars a la xarxa i als mòbils, potenciant l'assistència a les festes populars de Catalunya, i oferint assistència virtual.

L’aplicatiu és una producció del grup Abalit Technologies (Barcelona) i s’ha desenvolupat gràcies al suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Accions Culturals de la Generatlitat de Catalunya.

Afegeix un comentari nou