Les entitats no lucratives es beneficiaran del nou pla de xoc per combatre l’atur

Autor/a: 
Suport Associatiu
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Les entitats no lucratives es beneficiaran del nou pla de xoc per combatre l’atur

Autor/a: 
Suport Associatiu

Resum: 

El Govern va aprovar el passat dimarts 25 d’octubre un pla de xoc per combatre l’atur, especialment adreçat als aturats de llarga durada.

La Generalitat ha aprovat un pla de xoc de deu mesures per combatre l’atur, adreçat especialment als desocupats de llarga durada, que estiguin a punt de perdre la prestació de desocupació o que l’hagin perdut.

El Govern destinarà 60 milions d’euros, dels quals es beneficiaran 60.000 aturats de llarga durada. A més, el nou pla de xoc inclou un augment d’ajudes destinades a entitats no lucratives de 3 milions a 4,8 milions d’euros. Amb aquesta mesura es beneficiaran 600 persones.
El pla contempla la concessió d’ajudes per a:
Contractació d’aturats a través de plans d’ocupació dirigits a entitats sense ànim de lucre.
Acords de col·laboració amb entitats sense ànim de lucre per desenvolupar activitats de col·laboració civicosocial, dirigides a les persones en atur perceptores del subsidi de desocupació o de la RMI.
•Contractació d’aturats que hagin acabat la prestació mitjançant plans d’ocupació dirigits a entitats locals.
•Pimes de menys de 25 treballadors, per fomentar la contractació de persones aturades, amb formació ocupacional.
D’altra banda i com a novetat, per primera vegada treballaran conjuntament el Servei d’Ocupació de Catalunya i les agències de col·locació per als serveis d’intermediació, recol·locació i interposició dels col·lectius amb més dificultats per trobar feina.
Etiquetes: 

Comentaris

Bon dia, voldria saber on ens podem dirigir per a poder beneficiar-nos d' aquest pla i en concret per a fer la contractació d' una persona.

Gràcies

Bon dia,

Aquestes mesures es van aprovar al 2011 i no et podem confirmar si continua vigent. Hauries de fer la consulta al SOC per si continua vigent o bé et pots acollir a altres mesures.

Gràcies,

Afegeix un comentari nou