Construcció de pau

Imatge a la pàgina web. Font: http://donespauseguretat.cat/

news-iconNotícia > Internacional

Dones, pau i seguretat, un projecte per construir la pau des de la igualtat de gènere

L’Escola de Cultura de Pau i la Lliga dels Drets dels Pobles uneixen forces i ofereixen un recurs on es poden trobar guies, informes, materials pedagògics, etc., a l’abast de tothom.

FundiPau organitza el cicle Cafè & Pau

news-iconNotícia > Internacional

FundiPau posa en marxa Cafè & Pau, un cicle de converses amb un cafè a les mans

Poder parlar i debatre sobre relacions internacionals i la construcció de pau d'una manera distesa. Aquest és l'objectiu que persegueix FundiPau amb aquest nou format de trobades.

Fem films, fem pau

news-iconNotícia > Internacional

"Fem films, fem pau", termini allargat fins al 10 de novembre

Encara estàs a temps de participar al concurs de curtmetratges "Fem films, fem pau", ja que han allargat el període per fer-ho fins al 10 de novembre.

Fotograma del vídeo promocional del concurs de curtmetratges Fem Films, Fem Pau

news-iconNotícia > Internacional

Concurs de vídeos sobre dones en conflictes armats i la construcció de pau

Fem Films, Fem Pau és un concurs de curtmetratges adreçat exclusivament a dones per tal que mostrin la seva visió sobre la realitat que viuen les dones en conflictes armats i les seves pràctiques de cultura de pau. S'hi podran presentar treballs fins al 15 d'octubre.

Senyal que indica la proximitat d'una escola a Mèxic. Flickr: Daquella manera

news-iconNotícia > Internacional

La UOC forma en mediació escolar a 40 professors de Mèxic

La Universitat Oberta de Catalunya col·labora amb la Secretaria d'Educació de Mèxic en la lluita contra la conflictivitat en l'àmbit educatiu. Des de principis de setmana, la universitat catalana ha començat a impartir formació a quaranta docents mexicans.

Món. Foto de http://www.flickr.com/photos/tranbina/4769855544

news-iconNotícia > Internacional

Premis a la trajectòria en cooperació, sostenibilitat i construcció de pau

El Campus per la Pau, la iniciativa solidària de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), convoca la primera edició dels Premis Campus per la Pau 2012. La finalitat dels premis és reconèixer persones, entitats o institucions que hagin contribuït en la cooperació en el desenvolupament, l'ajut humanitari, la sostenibilitat i el foment i construcció de la pau.

Portada de l'Anuari 2012. Autor: Vicenç Fisas

news-iconNotícia > Internacional

L’Escola de Cultura de Pau ha publicat l’Anuari 2012

El centre situat a la Universitat Autònoma de Barcelona dirigit per Vicenç Fisas ha publicat el conegut informe anual sobre processos de pau que actualment s’estan duent a terme. Recentment ha sortit també l’Alerta 2012, un informe que busca fer una radiografia de la conflictivitat mundial.

Cartell de la Gira internacional de Joves per la Pau 2011

news-iconNotícia > Internacional

Gira internacional de Joves per la Pau, amb Trobada Internacional el 17 de desembre

Joves catalans, libanesos i palestins han participat del 7 a l'11 de novembre a la Gira internacional de Joves per la Pau 2011, on han compartit experiències sobre com afrontar situacions conflictives. La gira ha passat per Barcelona, Girona, Manresa, Lleida i Tarragona. A més, el 17 de desembre té lloc a Barcelona la Trobada Internacional de Joves per la Pau, amb la qual culmina la gira.