Totes les notícies Formació

Font: FCVS.

news-iconNotícia > Formació

Curs d'introducció al voluntariat

Vols fer-te voluntari o voluntària però t'agradaria conèixer més sobre aquest món? Troba les respostes al curs d'Iniciació al Voluntariat que la Federació Catalana de Voluntariat Social realitzarà els dies 24 i 25 d'octubre a Barcelona.

Font: teamwork_kool_skatkat_flickr

news-iconNotícia > Formació

Els equips humans a les entitats de voluntariat

La Fundació Pere Tarrés prepara un curs online sobre com gestionar equips de persones dins de les entitats de voluntariat.

Curs d'introducció a les drogodependències

news-iconNotícia > Formació

Curs d'introducció a les drogodependències

L'Escola de Voluntariat de l'Associació Benestar i Desenvolupament organitza a partir del 20 d'octubre una formació sobre drogodependències.

Imatge de l'Ateneu de Rubí. Font: Ajuntament de Rubí

news-iconNotícia > Formació

Formació per a les entitats de Rubí

L’Ajuntament de Rubí impulsa una sèrie de jornades formatives per a millorar l’organització de les entitats, la gestió de temes fiscals i la comunicació.

Imatge de l'Ajuntament de Sant Joan Despí. Font: Ajuntament de Sant Joan Despí

news-iconNotícia > Formació

Com són les entitats de Sant Joan Despí?

Una cinquantena d’entitats de Sant Joan Despí analitzen la seva gestió per obtenir un retrat dels seus punts forts i febles en una sèrie de tallers organitzats per Suport Associatiu i l’Ajuntament del municipi.

Font: Femarec

news-iconNotícia > Formació

Últimes places per als programes de Formació i Inserció per a joves (antics PQPI) i cursos amb Certificat de Professionalitat

Femarec aposta un any més per la formació com a eina principal per accedir al món laboral i mantenir la professionalitat, i és per això, que presenta una nova edició dels seus cursos de formació en un àmbit laboral concret.

AICEC-ADICAE dins del curs "Agents Actius en Consum" per millorar la defensa dels drets dels consumidors celebra jornades presencials obertes a Barcelona i Tarragona

news-iconNotícia > Formació

AICEC-ADICAE celebra jornades presencials obertes a Barcelona i Tarragona per millorar la defensa dels drets dels consumidors

L'associació de consumidors ADICAE ha posat en marxa un curs gratuït i en línia que pretén dotar als participants d'eines tant teòriques com pràctiques per aprendre sobre consum financer i altres temes de consum.

Cartell Curs de Lideratge

news-iconNotícia > Formació

Curs de Lideratge Personal i Coherència Interna (24 al 26 oct)

El que et proposem en aquest curs és un treball metodològic basat en una sèrie programada d’exercicis que arrenca descobrint els teus valors per, a partir d’aquí, descobrir la teva missió personal i donar-li força mitjançant una potent i evocadora visualització.

news-iconNotícia > Formació

Innovació social: Polítiques públiques i estratègies de creativitat ciutadana en un context de crisi

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) posa en marxa un nou curs centrat en la noció d'innovació social, recurrent des de fa més d'una dècada en les narratives polítiques promogudes per la Comissió Europea a l'hora de fer referència als reptes globals que afronten les societats contemporànies.

Foto: Barbara Piancastelli

news-iconNotícia > Formació

Curs d'ambientalització de les entitats i dels seus projectes i activitats

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya organitza una formació els propers 16, 23 i 30 d'octubre relacionada amb l'ambientalització de les entitats

news-iconNotícia > Formació

Curs de tècniques i recursos per dinamitzar equips de voluntaris

L'escola de formació de voluntaris de la Federació Catalana de Voluntariat Social organitza els propers 16, 23 i 30 d'octubre un curs destinat a la dinamització d'equips de voluntaris.

news-iconNotícia > Formació

Noves formes de filantropia i transformació social

L’Obra Social “la Caixa” i l’Institut Català d’Avaluació de Polítiques Públiques (Ivàlua) organitzen un Cicle de Diàlegs sobre nous models de filantropia els propers 13 i 27 d’octubre i 10 de novembre al Palau Macaya. 

Logo del curs - Font: observatoritercersector.org

news-iconNotícia > Formació

Com fer memòries que generin confiança?

L'Observatori del Tercer Sector i Causes.org organitzen la vuitena edició d'aquest taller sobre elaboració de memòries el proper 16 d'octubre.

news-iconNotícia > Formació

Curs d'iniciació al voluntariat

El CAE, Formació i Serveis Socioculturals realitzarà del 9 al 30 d'octubre un curs que obra les portes al voluntariat.

news-iconNotícia > Formació

Curs "Asil, immigració i drets humans"

Del 3 al 18 de novembre tindrà lloc la 4a edició del curs organtizat per la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat. Les places són limitades.

news-iconNotícia > Formació

II Congrés Nacional d'Intel·ligència Emocional

El Congrés tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 d'octubre al recinte modernista de Sant Pau i les inscripcions estaran obertes fins a mitjans d'octubre.

Diploma d'Especialització en Mediació

news-iconNotícia > Formació

La mediació, una sortida professional amb futur

La mediació com a procés permet a les persones parlar, responsabilitzar-se i treballar de manera col·laborativa en les possibles solucions als seus problemes.

 

Eines pràctiques per a la planificació i gestió de projectes europeus

news-iconNotícia > Formació

Curs 'Eines pràctiques per a la planificació i gestió de projectes europeus'

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs (COLPIS) enceta la dotzena edició d'aquest curs, que té per objectiu conèixer els elements i instruments bàsics per planificar, dissenyar i gestionar adequadament projectes europeus a través de la seva aplicació pràctica.

Pàgines