Totes les notícies Formació

news-iconNotícia > Formació

Forma't en gestió d'entitats!

Estàs llest per la llei de transparència que entra en vigor el dia 10 de desembre? Saps com presentar un projecte motivador a les empreses? Les formacions es realitzaran el 4 de desembre i el 21 de gener respectivament.

Imatge de joves a la Setmana pels drets de la joventut. Font: Fundesplai

news-iconNotícia > Formació

Joves, lleure i servei comunitari a la II Jornada d’Aprenentatge i Servei

Fundesplai organitza una jornada per compartir projectes d’Aprenentatge i servei, i reflexionar sobre el paper de les entitats davant el projecte de Servei Comunitari del Departament d’Ensenyament.

news-iconNotícia > Formació

Curs "d'Aproximació a la infància i adolescència en risc social"

La formació, que tindrà lloc del 13 al 21 de desembre, té com a objectiu aprofundir en aspectes relacionats amb la intervenció infantil i juvenil en contextos de risc social.

news-iconNotícia > Formació

Curs sobre control de la gestió econòmica

La Fundació Pere Tarrés organitza a partir del 12 de desembre una formació orientada a aprendre mecanismes i estratègies per realitzar una bona gestió econòmica de l'entitat.

news-iconNotícia > Formació

Aprenentatge vivencial i participatiu: Eines pràctiques per a l'Eduació en Drets Humans per a Infants

L'Associació d'Educadors en Drets Humans AHEAD presenta una formació semipresencial a Girona i a Tarragona durant el primer trimestre de 2015.

news-iconNotícia > Formació

L’entorn i el treball col·laboratiu als barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de Barcelona: CiutatBeta 2014-15

Protagonistes principals de les celebracions del Tricentenari, ciutadanes i ciutadans de Catalunya i també de fora han ubicat el lloc dels fets del 1714 en aquests barris, territoris que van acollir una història crucial en l’esdevenir identitari.

news-iconNotícia > Formació

Voluntariat en l'atenció a persones amb malalties neurològiques

La Federació Catalana de Voluntariat Social realitza a partir del 3 de desembre una formació orientada a ensenyar eines i mecanismes per a la realització del voluntariat en l'àmbit de les malalties neurològiques.

news-iconNotícia > Formació

Curs de Conflictologia i Transformació Social 2014

El Servei Civil Internacional de Catalunya organitza el proper mes de desembre una formació orientada a promoure la cultura de pau i analitzar la violència en diferents contextos internacionals.

news-iconNotícia > Formació

El joc com a mitjà educatiu

L'Escola de l'Esplai de Lleida organitza els dies 29 i 30 de novembre una formació orientada a aprofundir en la importància del joc com a eina educativa.

news-iconNotícia > Formació

Curs de formació de formadors

El 28 i 29 de novembre i el 12 i 13 de desembre tindrà lloc a Barcelona aquesta formació per aprofundir en les tècniques relacionades amb el rol i la funció dels formadors.

news-iconNotícia > Formació

Curs d'intervenció en família i infància

El 27 i el 28 de novembre tindrà lloc a Barcelona una formació vinculada al voluntariat en l'àmbit de la família i la infància.

news-iconNotícia > Formació

Curs d'iniciació al voluntariat

Vols fer-te voluntari o voluntària i t'agradaria saber-ne més sobre aquest món? Troba les respostes al curs d'Iniciació al Voluntariat que Caritas Diocesana de Barcelona organitza a Barcelona del 17 de novembre al 3 de desembre.

news-iconNotícia > Formació

Tècniques per a l'anàlisi de tendències i disseny de projectes per al canvi social

El curs, organitzat pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, introdueix les millors eines per incloure als diferents actors en el disseny de polítiques i accions socials, i facilitar així la recerca de solucions innovadores. 

news-iconNotícia > Formació

Trobada de formació d'entitats a Reus

El proper 28 de novembre de 17 a 21h al Centre Cívic del Carme de Reus hi tindrà lloc la Trobada i Formació d'entitats destinada a entitats i persones inquietes.

news-iconNotícia > Formació

Curs avançat de blogs i eines 2.0 per a entitats

Es tracta d'un curs en línia que tindrà lloc del 17 de novembre al 7 de desembre i té com a objectiu aprofundir en els coneixements de plataformes online com blogs i eines 2.0.

Font: grupcatalonia.org

news-iconNotícia > Formació

Curs sobre discapacitat intel·lectual i el món del lleure

Els dissabtes 15 i 22 de novembre a Lleida tindrà lloc aquesta formació enfocada a aquelles persones interessades en la discapacitat intel·lectual entorn el món del lleure.

news-iconNotícia > Formació

Curs d'iniciació al voluntariat ambiental

El curs tindrà lloc del 14 al 28 de novembre a Barcelona i està dirigit a totes aquelles persones interessades en iniciar-se al voluntariat ambiental. 

news-iconNotícia > Formació

Aprenentatge vivencial i participatiu: Eines pràctiques per a l'Educació en Drets Humans per a Infants.

L'Associació d'Educadors en Drets Humans AHEAD presenta una formació semipresencial dirigida a educadors/es, en la qual podem aprendre i crear eines pràctiques per a l'Educació en Drets Humans per a Infants.

Pàgines