Totes les notícies Formació

Màster Educació, Globalització i Transformació Social

news-iconNotícia > Formació

El Màster en Educació, Globalització i Transformació Social (UB) convoca la 3a edició

L'1 de desembre del 2015 s'obre la preinscripció a la 3a edició del Màster en Educació, globalització i transformació social (60 crèdits), un títol propi de la Universitat de Barcelona que s'imparteix en modalitat a distància.

Maria Fernández - Font: Fundació La Vinya

news-iconNotícia > Formació

Maria Fernández: "El voluntariat m'aporta experiència, obertura de mires i una gran sensació de plenitud i motivació"

Maria Fernández és una estudiant de medicina que des de fa 3 anys col·labora amb la Fundació La Vinya fent tasques de voluntariat.

Difusió de la iniciativa al web de Google News Lab

news-iconNotícia > Formació

Convocades les beques de @googlenewslab sobre periodisme ciutadà

Estan dirigides a estudiants interessats en comunicació, tecnologies i drets humans, i tenen com a objectiu potenciar una nova generació de periodistes que treballin per informar, involucrar i inspirar la gent arreu del món.

voluntariat

news-iconNotícia > Formació

Curs d'iniciació al voluntariat

Del 9 al 21 de desembre tindrà lloc aquesta formació a Barcelona per tots aquells interessants en iniciar-se al món del voluntariat.

news-iconNotícia > Formació

Els processos en la gestió del voluntariat

Els dies 1, 2 i 3 de desembre tindrà lloc a Barcelona aquesta formació organitzada per Creu Roja Catalunya per aprofundir en la gestió dels equips de voluntariat.

Coaching

news-iconNotícia > Formació

Coaching per a entrenadors esportius infantils

Aquesta formació pretén donar als alumnes unes nocions bàsiques sobre coaching esportiu en tant que procés de desenvolupament integral de les persones tant a nivell personal com col·lectiu.

Transparència a les pàgines web - Font: pixabay.com

news-iconNotícia > Formació

Formació en transparència aplicada als webs de les entitats

El proper 25 de novembre de 16:30h a 19:30h a Barcelona tindrà lloc aquesta formació sobre transparència i qualitat de la informació.

news-iconNotícia > Formació

Curs d'iniciació al voluntariat a Cambrils

L'escola de formació de voluntaris de la Federació Catalana del Voluntariat Social organitza el 27 i 28 de novembre una formació per descobrir i endinsar-se en el món del voluntariat.

Migració de persones. Font: Flickr Hernán Piñera

news-iconNotícia > Formació

Mòdul bàsic de migració

L'escola de formació del voluntariat de Càritas Diocesana de Barcelona organitza aquest curs durant el mes de novembre i desembre per adquirir coneixements sobre el fenomen migratori de persones.

Família

news-iconNotícia > Formació

Curs sobre intervenció amb famílies i infants en situació de risc psicosocial

L'Associació Benestar i Desenvolupament organitza aquesta formació el 19, 20 i 26 novembre centrada en la incidència en l'àmbit d'infància i família.

Gestió d'entitats

news-iconNotícia > Formació

3 formacions sobre organització interna i planificació a les entitats

Durant el mes de novembre i desembre la Fundació Pere Tarrés organitza tres cursos relacionats amb la captació de fons i el disseny i la gestió de projectes de l'entitat.

Font: Flickr, Blue Oxen Associates

news-iconNotícia > Formació

L'entrevista en el procés de gestió del voluntariat

Creu Roja Catalunya organitza els dies 18 i 20 de novembre una formació per conèixer tot allò que cal saber d'aquesta fase de selecció de persones voluntàries.

Cultura - Font: pixabay.com

news-iconNotícia > Formació

Curs sobre gestió integral de fundacions i associacions culturals

Durant el mes de novembre i desembre la Fundació Pere Tarrés organitza dos cursos sobre millora de la gestió de fundacions i associacions culturals. Ambdós estan subvencionats pel Departament de Cultura.

Biblioteca de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat de Lleida. Font: Flickr. Autor: Servei de Biblioteca i Documentació

news-iconNotícia > Formació

Pla per promoure l'accés a la universitat de les persones gitanes

La iniciativa té com a objectiu impulsar que aquest col·lectiu s'animin a preparar la prova d'accés per majors de 25 anys.

Gestió de projectes

news-iconNotícia > Formació

3 formacions sobre la realització i la gestió de projectes

Durant el mes de novembre tenen lloc tres cursos organitzats pel Centre d'Estudis de l'Esplai sobre com realitzar un projecte d'aprenentatge i servei i com dissenyar i gestionar un projecte.

news-iconNotícia > Formació

Curs de capacitació energètica per fer front a la pobresa energètica

L'Associació Benestar i Desenvolupament organitza del 9 al 16 de novembre un curs enfocat a dotar els assistents dels coneixements necessaris per fer front a la pobresa energètica.

Font: FCVS

news-iconNotícia > Formació

Aprofundiment en el voluntariat d'àmbit oncològic

Si tens experiència com a voluntari/a en el camp de l’oncologia i de l’acompanyament a malalts oncològics, aquest curs de la Federació Catalana de Voluntariat Social t’aportarà eines i recursos per a millorar la teva tasca voluntària.

Font: CongresAssociacionsbcn Flickr

news-iconNotícia > Formació

Gestió integral de petites associacions

El CAE organitza a partir del 5 de novembre un curs per reflexionar i aprendre eines per a una bona direcció de les petites associacions.

Pàgines