El Fòrum Local d’Educació fa una crida oberta d'experiències per a la seva 24a edició

  • 23a edició de Fòrum

    23a edició de Fòrum

  • Logotip de l'esdeveniment

    Logotip de l'esdeveniment

El termini per poder enviar les experiències per aquest esdeveniment que tindrà lloc el dia 28 de setembre resta obert fins al 22 de juliol.

Les experiències que vulguin ser presentades al Fòrum Local d’Educació. Innovació, escola i municipis s'han d'enviar a l'adreça de correu electrònic o.pe.educacio@diba.cat.

Aquesta trobada és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que convida les persones directives i tècniques municipals a abordar les principals preocupacions i oportunitats dels ens locals en l'àmbit de les polítiques educatives. També va adreçada a altres professionals que tenen a veure amb aquestes polítiques, com ara el personal d'universitats, de fundacions o d'altres entitats del món educatiu.

El Fòrum té com a principals objectius conèixer de primera mà en què consisteixen els projectes d'innovació educativa que s'estan duent a terme en l'actualitat, els reptes que implica l'extensió d'aquest model al conjunt del sistema i les possibilitats d'intervenció dels ens locals en les polítiques educatives locals, assegurant com a prioritat una educació de qualitat per a tothom.

Pots consultar el programa a partir d'aquest enllaç i fer la teva inscripció accedint al formulari.

Afegeix un comentari nou