Infojobs i l'Obra Social "la Caixa", per la integració laboral

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Infojobs i l'Obra Social "la Caixa", per la integració laboral

Resum: 

Infojobs col·labora amb el programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” per afavorir la integració laboral de persones amb situació d’especial vulnerabilitat.

El web de cerques de feina Infojobs ha signat un conveni amb l'Obra Social “la Caixa” per col·laborar en el programa Incorpora, dedicat des de l’any 2006 a promoure la integració laboral de persones en risc d’exclusió social.

En el marc d’aquesta col·laboració, Infojobs ha creat Oferta responsable, un projecte orientat a fomentar la contractació de persones amb dificultats per accedir al mercat laboral.

Oferta responsable permetrà a les empreses publicar de forma gratuïta les seves ofertes de feina i tenir accés a una borsa de treballadors en situació d’especial vulnerabilitat com ara joves amb dificultats per trobar la seva primera feina, dones víctimes de violència de gènere o aturats de llarga durada, entre d’altres.

Infojobs farà una selecció de candidats que responguin al perfil i tinguin la formació necessària per cobrir la vacant. Un cop l’empresa es decideixi per un candidat, una xarxa de tècnics d’inserció laboral faran seguiment de la seva incorporació a fi de garantir la millor integració possible en el nou lloc de treball.

A més de la publicació gratuïta de l’oferta, les empreses gaudiran d’un servei personalitzat que inclourà assessorament sobre bonificacions i incentius fiscals així com suport en els processos de contractació.

Afegeix un comentari nou