Torna una nova edició de la Festa Esplai!

Suport Associatiu
Enguany, la Festa Esplai se celebrarà el diumege 6 de maig al  Parc Nou d'El Prat de Llobregat.
Enguany, la Festa Esplai se celebrarà el diumege 6 de maig al Parc Nou d'El Prat de Llobregat.
La Festa Esplai ofereix una cinquantena d'activitats lúdiques.
La Festa Esplai ofereix una cinquantena d'activitats lúdiques.

Torna una nova edició de la Festa Esplai!

Suport Associatiu

Resum: 

El diumenge 6 de maig, Fundesplai organitza al Parc Nou d'El Prat de Llobregat aquesta trobada que cada any reuneix milers de infants i joves d'esplais de tot Catalunya.

En aquesta 32a edició estan previstes, des de l'11h del matí i fins a les 17h de la tarda, més de 50 activitats lúdiques i educatives per a totes les edats, des de tallers i jocs fins a espectacles infantils i música.

La festa és el punt de partida de la campanya 'Encerta l'estiu - Un estiu per a tothom' de Fundesplai, que comprèn 1.300 propostes de casals, colònies, campaments, camps de treball i colònies en família. Enguany, aquestes activitats tindran com a eix el projecte educatiu “Encoratja’t”, centrat en l’educació per a la igualtat de gènere i la violència zero.

Durant aquesta celebració, també es difondrà la campanya de captació de fons per atorgar beques i permetre que cap infant es quedi aquest estiu sense colònies ni casals.

Enguany, el músic Dani Nel·lo, saxofonista i líder de Los Mambo Jambo i exmembre de Los Rebeldes, ha creat i interpretat la cançó 'Vine a l'esplai', tots els drets de la qual han estat donats a Fundesplai per col·laborar en la campanya de beques. Es pot sentir la composició i donar una aportació en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou