Torna una nova edició de la Festa Esplai!

Suport Associatiu
Enguany, la Festa Esplai se celebrarà el diumege 6 de maig al  Parc Nou d'El Prat de Llobregat. Font: Fundesplai
Enguany, la Festa Esplai se celebrarà el diumege 6 de maig al Parc Nou d'El Prat de Llobregat. Font: Fundesplai
La Festa Esplai ofereix una cinquantena d'activitats lúdiques. Font: Fundesplai
La Festa Esplai ofereix una cinquantena d'activitats lúdiques. Font: Fundesplai

Torna una nova edició de la Festa Esplai!

Suport Associatiu

Resum: 

El diumenge 6 de maig, Fundesplai organitza al Parc Nou d'El Prat de Llobregat aquesta trobada que cada any reuneix milers de infants i joves d'esplais de tot Catalunya.

En aquesta 32a edició estan previstes, des de l'11h del matí i fins a les 17h de la tarda, més de 50 activitats lúdiques i educatives per a totes les edats, des de tallers i jocs fins a espectacles infantils i música.

La festa és el punt de partida de la campanya 'Encerta l'estiu - Un estiu per a tothom' de Fundesplai, que comprèn 1.300 propostes de casals, colònies, campaments, camps de treball i colònies en família. Enguany, aquestes activitats tindran com a eix el projecte educatiu “Encoratja’t”, centrat en l’educació per a la igualtat de gènere i la violència zero.

Durant aquesta celebració, també es difondrà la campanya de captació de fons per atorgar beques i permetre que cap infant es quedi aquest estiu sense colònies ni casals.

Enguany, el músic Dani Nel·lo, saxofonista i líder de Los Mambo Jambo i exmembre de Los Rebeldes, ha creat i interpretat la cançó 'Vine a l'esplai', tots els drets de la qual han estat donats a Fundesplai per col·laborar en la campanya de beques. Es pot sentir la composició i donar una aportació en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou