Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona fomentaran el reciclatge com a voluntaris ambientals

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona fomentaran el reciclatge com a voluntaris ambientals

Resum: 

Uns trenta estudiants d'Enginyeria Química de la URV han realitzat un seminari sobre gestió dels residus urbans per tal de poder col.laborar com a voluntaris ambientals en una campanya de sensibilització de l'Ajuntament de Tarragona. La seva tasca consistirà en informar porta a porta a la ciutadania per millorar la recollida selectiva de la ciutat.

La campanya de sensibilització ciutadana es realitzarà fins al 18 de desembre i estarà dirigida per formadors ambientals de l'Ajuntament de Tarragona. Es preveu informar un total de 4.000 domicilis per fomentar la recollida selectiva, especialment la fracció orgànica, i per això es donarà un imant per la nevera que conté tota la informació necessària per a una recollida de brossa adequada. D'altra banda, també s'informarà als ciutadans/es de la possibilitat de recollir a l'associació de veïns corresponent un cubell per separar la fracció orgànica, un paquet de 15 bosses compostables i un joc de tres bosses de ràfia pel vidre, els envasos i el paper i el cartró.

La col·laboració que oferiran aquest grup de voluntaris ambientals de la URV neix a través del projecte educatiu APQUA (Aprenentatge dels Productes Químics, els seus Usos i Aplicacions) de la URV, que ha organitzat Science Shop o Portal Públic de la Ciència, i que ha consistit en impartir als joves un seminari pràctic a l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la URV sobre gestió dels residus urbans, campanyes de sensibilització ambiental i tècniques de comunicació amb adults.

Comentaris

Bon dia! Ens posem en contacte amb vosaltres per mostrar el nostre producte; GOTS REUTILITZABLES i reciclables que permeten disminuir els residus plàstics en actes lúdics, son un canal de difusió per l’organització o bé per l’esdeveniment i també una font d’ingressos. www.ecofestes.com Estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta i no dubteu a demanar-nos una mostra gratuïta en cas d’estar interessats. Salutacions, Eva Badenas ECOFESTES Solucions ecològiques per a les teves festes Sèquia, 19 08650 Sallent 93.837.15.48 www.ecofestes.com

Afegeix un comentari nou