L'ACA reconeix el treball de 12 entitats en el Dia Mundial de l'Aigua

 Font:
Font:

L'ACA reconeix el treball de 12 entitats en el Dia Mundial de l'Aigua

Resum: 

En motiu del Dia Mundial de l'Aigua, l'Agència Catalana de l'Aigua ha reconegut un total de dotze entitats pels seus projectes de custòdia de l'entorn fluvial i el foment del voluntariat. A l'acte, desenvolupat a l'estany de Sils el 22 de març, també es va organitzar una plantada popular d'arbres i una visita guiada per l'estany.

Aquesta edició del Dia Mundial de l'Aigua, organitzada per l'ACA, s'emmarca dins del seu Programa de custòdia del territori per a la restauració, gestió i conservació de l'entorn fluvial (2006-2010).

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Leonard Carcolé, van ser els encarregats de lliurar els diplomes acreditatius a les dotze entitats conservacionistes catalanes:

Posteriorment, i amb el suport de la Direcció general de Medi Natural, es va lliurar un arbre representatiu de ribera a cada entitat, per a, finalment, fer una plantada conjunta entre totes les entitats guardonades i la resta d'entitats presents.

Afegeix un comentari nou