L'Obrador Ecològic i Social de Can Moragues

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:

L'Obrador Ecològic i Social de Can Moragues

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

La Fundació Emys i la Fundació Astres busquen petits cofinançadors per fer realitat a Riuderenes (la Selva) un obrador ecològic de productes de proximitat que conservi la natura i ajudi a persones desafavorides del territori.

Can Moragues és una masia catalana pairal a Riuderenes (la Selva). La Fundació Emys va iniciar la seva gestió el novembre de 2011, després que el seu propietari la cedís al municipi. Des d'aleshores i amb la col·laboració voluntària de més de 50 persones, han estat treballant per la creació d'un obrador ecològic de productes de proximitat amb valor afegit social i ambiental i per un centre pel desenvolupament sostenible a la comarca de la Selva.

Entenen aquesta tasca com una oportunitat d’aprenentatge col·lectiu i de cohesió social.

Per fer possible l'Obrador Ecològic i Social de Can Moragues, han habilitat el mas on han construït un obrador i un magatzem.

Ara la Fundació Emys, la Fundació Astres amb l'ajut de voluntaris recorren al micromecenatge perquè, amb la suma de petites aportacions, es puguin finançar alguns elements necessaris d'insfrastructura (com una màquina barrejadora per fer les melmelades) i alguns materials (pots i taps per envasar els productes i impressió de les etiquetes), així com donar feina a 3 persones en risc d'exclusió social i ajudar als productors ecològics del territori.

Per més informació, consulteu el blog de Can Moragues i la campanya de micromecenatge.

Afegeix un comentari nou