La nova pagesia a casa nostra, en llibre i DVD

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La nova pagesia a casa nostra, en llibre i DVD

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

L'Associació rurbans proposa per aquest Sant Jordi, el llibre "A cel ras" i el documental "Sóc jove i vull ser pagès" que expliquen un nou model de pastors i pastores a Catalunya.

Aquest Sant Jordi, l'Associació rurbans, entitat sociocutural per la dinamització rural de muntanya. vol donar a conèixer aquesta nova pagesia que envolta l’Escola de Pastors.

Es tracta de persones que tot i no ser hereves d’un entorn pagès s’han format per tornar al camp per treballar la terra i que volen viure d'acord amb els seus valors. Tenen respecte i admiració per la pagesia, per l’ofici de pastor i se senten amb el compromís i la responsabiltat de reviure’ls d’una manera digna.

Per aquest Sant Jordi, proposen el llibre “A cel ras. Converses amb joves pastors” de l’escriptora Laia de Ahumada i el documental “Sóc Jove i Vull ser Pagès“. Tots dos reflecteixen clarament aquest esperit i la voluntat d’aquestes persones de fer realitat la seva vocació malgrat les dificultats. La majoria de casos que apareixen tant en el llibre com en el documental, a dia d’avui, són ja realitats.

Per adquirir el llibre i el dvd cal que envieu un correu a: info@rurbans.org (data de lliurament: 2 dies després de la comanda).

  • Llibre “A Cel Ras” de Laia de Ahumada: 15 € + 3 €. enviament
  • DVD “Sóc Jove i Vull Ser Pagès”: 10 € + 3 €. enviament

Els diners d'aquesta venta s'invertiran íntegrament en el funcionament ordinari de l'Escola de Pastors. Per més informació, contacteu l'Associació rurbans a través del correu info@rurbans.org.

Afegeix un comentari nou