La primera guia de cetacis del mediterrani

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La primera guia de cetacis del mediterrani

Resum: 

Els impulsors del Projecte NINAM han editat una guia sobre dofins, orques i rorquals del mediterrani, que es poden observar al Cap de Creus, un dels enclaus més privilegiats per conèixer aquests animals marins. El llibre també dóna consells als patrons d'embarcacions de com actuar si se'n troben un exemplar mentre naveguen.

Es tracta de la "Guia de Cetacis del Parc Natural de Cap de Creus: Manual d'albirament i bones pràctiques marineres per a la protecció dels Cetacis a Catalunya", que és fruit d'anys de recerca i seguiment d'aquestes espècies.

Telenotícies de les Comarques de Girona 9/12/2010 (minut 2'01''-3'59'')

Presentacions de la guia

La publicació es presentarà en diverses poblacions catalanes:

Vilajuïga: CAT, 12/12 a les 16h.

Roses: la Ciutadella, 19/12 a les 12h.

Barcelona: la Pedrera, 20/20 a les 19h.

Durant els actes de presentació, si adquiriu un exemplar, us el dedicaran. A més el llibre porta un val de descompte per a una sortida la propera campanya d'estudi de cetacis, a la primavera 2011, a bord del Dzul Haà, que és el catamarà amb el que fan les sortides.

El Projecte NINAM

És una plataforma d’estudi dels cetacis de la conca nord occidental de la Mediterrània, que opera, des del 2004, bàsicament a l’entorn del Parc Natural de Cap de Creus, amb port base a Roses.

Per conèixer més el projecte, podeu consultar la seva web o seguir les seves activitats a través del facebook.

Afegeix un comentari nou