Les tortugues també s'apadrinen?

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:

Les tortugues també s'apadrinen?

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Si encara no has tancat la carta als Reis, la Fundació CRAM proposa per aquest any fer un regal solidari amb el medi ambient: apadrinar una de les tortugues que tenen en recuperació al Centre de Rescat.

Segons el CRAM, la Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins, convertir-te en padrí o padrina d'una tortuga és una manera molt especial de contribuir a la conservació del medi marí.

En el Centre de Recuperació hi ha diversos exemplars de tortuga marina que, degut les seves lesions, no podran ser reintroduïdes al mar, ja que no sobreviurien en el medi salvatge. D'aquesta manera, les tortugues passen a ser residents al Centre de Rescat i requereixen d'una atenció específica diària; alimentació, neteja i seguiment mèdic.

Aquests exemplars tenen un alt valor per a la sensibilització ja que reben les visites d'aquelles persones que van al CRAM. I algunes d'elles participen també en els projectes d'investigació que porta a terme la Fundació.

Per l'entitat, una de les millors maneres de col·laborar amb la seva tasca, és fent-te padrí o padrina d'unes tortugues. Les teves aportacions anuals permetran fer plans de futur a l'entitat, ja que les tortugues poden superar els 90 anys de vida .

Què implica ser padrí?

Amb l'apadrinament rebràs diferents avantatges com un certificat d'apadrinament personalitzat , una fitxa amb informació i fotografies de la tortuga apadrinada , un obsequi CRAM i un carnet de padrí o padrina que et permetrà accedir de forma gratuïta al Centre de Recuperació tantes vegades com vulguis i així poder visitar la teva tortuga.

Per més informació, contacta amb el CRAM a través de cram@cram.org o del telèfon 937.524.581. Per saber-ne més sobre les tortugues, consulteu el web del CRAM.

Afegeix un comentari nou