Pedala contra el canvi climàtic. Vine a fer voluntari/ària!!!

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Pedala contra el canvi climàtic. Vine a fer voluntari/ària!!!

Resum: 

Per tercer any consecutiu Bicicleta Club de Catalunya (BACC) tornem a celebrar l’activitat "Pedalada contra el canvi climàtic" com a activitat dintre de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS). Aquesta acció consisteix en la celebració d'una pedalada popular a 100 municipis de Catalunya.

A Catalunya, el transport és responsable de gairebé la meitat de les emissions de CO2 a l'atmòsfera, causant el canvi climàtic. Part d'aquestes emissions són responsabilitat de cadascun de nosaltres i de la nostra decisió diària de un mitjà de transport o un altre per desplaçar-nos. Triar la bicicleta per fer trajectes curts o combinats amb el transport públic contribuirà a reduir el CO2.

Per això, Bicicleta Club de Catalunya et convida a anar a la Pedala contra el canvi climàtic, acció dintre de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, per una cultura de la mobilitat en bicicleta sostenible i respectuosa amb el medi ambient. La major part de les pedalades tenen lloc el diumenge 27 de setembre , però també hi ha pedalades el 20, 26 de setembre, 4 i 11 d’octubre.

Podeu consultar al web els municipis que participen i les dates. I seguiu-los al grup del Facebook de la Pedalada contra el canvi climàtic

Des del Bicicleta Club de Catalunya (BACC) volen fer una crida a les persones que vulguin participar com a voluntari/àries per donar suport a l’organització. I posaran en contacte les entitats i/o voluntaris amb els responsables de cada municipi on es fa la pedalada.

Formulari per fer-se voluntari/a.

Dades de contacte:

A/e: info@pedala.org

Tel. 933 967 921 (Jennifer o Haritz)

Afegeix un comentari nou