Planteja-li les teves preguntes al responsable de la campanya contra els transgènics de Greenpeace

 Font:
Font:

Planteja-li les teves preguntes al responsable de la campanya contra els transgènics de Greenpeace

Resum: 

Juan-Felipe Carrasco, responsable de la campanya contra els transgènics de Greenpeace-Espanya, parlarà avui, 8 d'abril, a partir de les 12:00 hores, a través de xat amb totes aquelles persones que vulguin fer-li arribar inquietuds i preguntes.

Del 12 al 17 d'abril Greenpeace convoca la Setmana estatal de Lluita contra els Transgènics. Avançant-se una mica a d'aquesta setmana d'accions ofereix avui la possibilitat de conversar sobre aquest tema amb el responsable de la campanya que porta a terme aquesta organització al voltant dels transgènics. Si voleu seguir la conversa i fer-li arribar preguntes feu clic en aquest enllaç: https://colabora2.greenpeace.es/webchat/

Greenpeace-Espanya es posiciona contra la introducció dels transgènics (Organisme Modificat Genèticament) en l'agriculura i l'alimentació i a través de la seva campanya pretén informar, conscienciar i fer actuar a la ciutadania sobre els perills que comporten: "Els transgènics amenacen la nostra salut i deterioren el medi ambient. Contaminen altres cultius i destrueixen l'agricultura familiar, agreujant la fam al món. La coexistència no és possible. Consumidors/es i agricultors/es tenim el dret i la responsabilitat de conèixer i decidir com i on es produeixen els nostres aliments".

L'acció més destacada de la setmana de lluita contra els transgènics serà la manifestació que es realitzarà a Madrid el dissabte 17 d'abril.

Afegeix un comentari nou