Què és per tu l'aigua?

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:

Què és per tu l'aigua?

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

La Fundació Roger Torné ha posat en marxa la tercera edició del Premi Mapendo de Dibuix Infantil per a nens i nenes de 5 a 13 anys dedicat enguany a l'aigua.

La tasca de difusió de la Fundació Roger Torné inclou activitats en les que puguin participar els nens i nenes i, d’aquesta manera, fer-los reflexionar sobre la importància de la seva salut respiratòria i d’estar en contacte amb la natura.

I aquest any convida a nens i nenes a presentar un dibuix i una frase sobre què és per ells l'aigua, en relació a la temàtica del proper conte que editarà la fundació de la Col·lecció Mapendo "Em dic Aigua", tal i com també ha fet en les edicions anteriors.

Premis

Només per participar, els nens i nenes rebran 2 entrades gratuïtes a CosmoCaixa Madrid per veure l’exposició AIRE. Respiració i salut infantil, iniciativa de la Fundació Roger Torné en col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, i participarà en el sorteig d’una estança de cap de setmana a Madrid per visitar l’exposició AIRE juntament amb dos membres de la seva família.

El concurs ofereix altres premis per al primer i els nou finalistes. A més, el dibuix guanyador il·lustrarà la felicitació de Nadal de l'entitat.

17 de novembre i podeu consultar aquí les bases del concurs.

Afegeix un comentari nou