Signatures contra el cultiu de transgènics a la Unió Europea

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Signatures contra el cultiu de transgènics a la Unió Europea

Resum: 

La campanya de recollida de signatures d'Avaaz.org per presentar una sol·licitud oficial a la Comissió Europea contra els cultius transgènics torna a necessitar la vostra col·laboració. El 31 de maig el comptador va arribar a 900 mil signatures, però algunes no han estat acceptades perquè faltaven dades. Si ja vau signar, però no vau posar el vostre nom complet podeu tornar a fer-ho per tal que sigui vàlida la vostra signatura.

La Comissió Europea va aprovar fa uns mesos la introducció de diversos cultius genèticament modificats a la Unió Europea. En resposta a aquesta decisió, Avaaz.org va posar en marxa una campanya de recollida de signatures amb l'objectiu d'arribar a un milió de signants, ja que, d'aquesta manera hi ha la possibilitat de presentar una sol·licitud oficial a la Comissió Europea.

Aquesta sol·licitud demanarà que es posi una moratòria sobre la introducció de cultius transgènics a la Unió Europea i s'estableixi la formació d'un organisme independent, ètic i científic, a fi d'investigar els impactes dels cultius transgènics i informar l'aprovació d'una regulació.

El 31 de maig es va arribar a 900 mil signatures, però, d'acord amb les noves normes de la Unió Europea, es va ajustar el comptador i ara reflecteix només aquelles firmes realitzades amb el nom complet. Si ja vau signar, però no vau introduir les vostres dades completes hauríeu de signar de nou. La signatura serà registrada només una vegada. Per descomptat, si encara no heu signat sou a temps de fer-ho!

Afegeix un comentari nou