logo Generalitat

Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí

Apunta’t a les borses de treball d’emergència

Monogràfic del Butlletí A l’Abast

El butlletí del voluntariat català

Capçalera butlleti Abast
Divendres, 3 d'abril de 2020 Butlletins anteriors
| Apunta’t a les borses de treball d’emergència

Banner voluntariat
Banner PFVC
Banner xarxanet
Banner fes-te voluntari
Banner assessorament
Banner subs. butlletí
Banner nonprofit
Banner masclisme
Banner omnia
Banner dixit
Banner butlletins
Banner xarxes socials

:: Apunta’t a les borses de treball d’emergència

Milers de persones treballen incansablement aquests dies per fer front a l’emergència sanitària del Coronavirus: personal sanitari, de neteja, protecció civil, transportistes, administratius i moltes més que segueixen treballant perquè la situació ho requereix ara més que mai.
Totes aquestes persones necessiten descansar o algunes potser han de guardar quarantena o han emmalaltit i per aquesta raó fem una crida a totes les persones disponibles per cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya.
Si tens formació com a personal sanitari, de l’educació social, d’animació o de qualsevol especialitat relacionada amb la salut i la cura de persones, la teva implicació pot marcar la diferència en un moment extraordinari.

 

Consulta les borses de treball del Servei d’Ocupació de Catalunya

Atesa la situació d’emergència pel COVID-19 les persones que s’inscriguin en aquestes ofertes passaran a formar part d’unes borses de treball del SOC que serviran per cobrir les vacants dels centres assistencials públics o privats de Catalunya:

torna a dalt

 
logo benestar i familia logo fundacio pere tarres Licencia de Creative Commons

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés. ISSN: 2385-4146

 

alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors

© Generalitat de Catalunya