Les Jornades sobre l'Excel·lència Associativa obsequiaran els participants amb l'últim en tecnologia

Les Jornades sobre l'Excel·lència Associativa obsequiaran els participants amb l'últim en tecnologia

Resum: 

La proposta neix d’una reunió d’experts internacionals que ha debatut sobre el futur del moviment associatiu. La trobada va tenir lloc ahir al desè pis de la torre de Collserola. Des de tan ample perspectiva han proposat la celebració d’unes jornades. Tots els assistents rebran l’últim dispositiu en tecnologia associativa: l’ixarxa.

La reunió més llarga
Després de 2 setmanes reunits, els experts van arribar a la conclusió de que existeixen 3 grans reptes per al món associatiu: Cal més networking, més fundraising i una mica de crowdsorcing. El sector del voluntariat ha quedat gratament sorprès per la novetat de les conclusions. Tot i això, el portaveu de l’entitat “manyvolunteers” s’ha mostrat desolat per la no inclusió del gatpentining, que segons ell és la millor manera de fomentar l’emprenedoria social sostenible 3.0.


En l’últim dia de la trobada, els experts van introduir els 3 reptes en un supercomputador situat al centre del sincrotró alba de Cerdanyola. El superordinador, de més de 50 tones, va dissenyar les jornades perfectes d’excel·lència del món associatiu i del voluntariat. Tot seguit us oferim un resum dels resultats:

1. Bones Pràctiques en Responsabilitat Social de la Casa Roayal, coneguda empresa alimentària, a càrrec de l’Institut Naas de mecenatge i patrocini.

2. Break amb productes de la terra: presentació a càrrec d’Empar Moliner. Indispensable portar targetes i corbata per intercanviar.

3. Com arribar al clímax del treball en xarxa entre entitats? Col·laboracions transversals, interdepartamentals, intergeneracionals, interètniques, intercomunitàries i intersexuals. Els assistents rebran la nova versió del kamasutra associatiu.

4. Què fem les entitats pel 2.0? un gurú és el mateix que una patum?


Tot plegat serà amenitzat amb un procés participatiu sostenible emprenedor i amigable, en que s’habilitarà una plataforma 4.0 per tal que tothom pugui expressar-hi les seves opinions. Pots consultar la resta del programa en aquest enllaç.


Tecnologia punta per als assistents
Tots els assistents rebran el nou dispositiu ixarxa. Amb un senzill tutorial, el giny permet saber què fan els voluntaris en tot moment i permet la diversificació de totes les fonts de finançament amb un sol clic.

Comentaris

Molt bé la iniciativa però en època de crisi no trobo bé regalar tals ginys d'última generació. En l'entitat on treballo preferim esperar a la nova versió de l'Ixarxa!, no volem ser conilets d'índies nosaltres. voluntarsi sí, però no passerells!

Se sap quin dia és la Jornada sobre l'Excel·lència Associativa? És una broma el fet que hi hagi una silueta de sant innocents en l'enllaç del programa de la jornada? La veritat és que em costa una mica entendre aquesta notícia.

Els 3 experts de la foto estan provant el nou dispositiu ixarxa oi? Jo ja tinc ganes de controlar les fonts de finançament amb el sol gest de posar-me les mans al cap, com fa el que queda més a l'esquerra. Què guai!

Diuen que Steve Jobs va dissenyar ixarxa abans de morir i que els experts tan sols han copiat la iniciativa

Què li costava a Apple posar l'anunci de la Plaça Catalunya en català? aquest matí quan he passat per davant m'he literalment INDIGNAT, Networking??? aquí sempre n'hem dit TREBALL EN XARXA

Hem aplicat aquest detector de mentides (http://punttic.cat/nou_detector_de_mentides_online) a la notícia i ens sembla una mica suspitosa... Ejem!

Què bo i què gran!

A mi, el que no em queda clar, és perquè aquest dispositiu Ixarxa no s'ha desenvolupat en un servidor virtual; ens podríem haver estalviat les 50 tones que tan pesades resulten per al medi ambient. A més a més, i en la Beta he pogut testejar, no disposa del botó "me gusta" que tan necessari resulta per a aixecar l'ànim dels voluntaris i voluntàries. A més a més, el fet que l'opció "comparteix" estigui auditada pel tribunal de comptes, em sembla més que desitjable. Ens evitarem segons quins discursos nadalencs!

Afegeix un comentari nou