Acabem de rebre informació de l'Agencia virtual de la UOC i ens oferim i us demanem col·laborar i participar en aquest projecte des de la nostra entitat. A continuació expliquem breument qui som i el nostre projecte perquè tingueu una primera visió de perquè creiem que el nostre projecte els por ser interessant per els alumnes de practiques de la vostra universitat.

DELTA gent activa, en una entitat ONL que treballa per la gent gran activa des de Sant Cugat del Vallés. Per Celebrar el seu 10e aniversari l’any 2016 està immersa en un procés re fundacional que li permetrà millorar entre d'altres aspectes, la seva comunicació global, tan interna com externa: presentació, web, blog, Facebook, Twitter, etc.

L'objectiu es aconseguir millorar i potenciar els serveis socioculturals de tipus transformador, que oferim a la gent gran, de forma que puguem arribar a més persones, amb els nostres cursos i tallers. Aquests cursos/tallers estan especialment centrats en la comunicació interpersonal mitjançant l’ús de les TICs, cercant sempre ajudar a trencar les barreres tecnològiques entre la gent gran