La falta de finançament adequat (en quantitat i forma) del Tercer Sector a Catalunya està abocant-lo a una situació límit.

Arrels se suma a altres organitzacions que han donat la veu d'alarma sobre la dificultat de continuar amb la seva tasca sense els recursos necessaris. Una tasca que consisteix a oferir serveis socials que són responsabilitat, en última instància, d’un sector públic miop a la situació de desgast en què es troba el sector.

Diners (dels fons Next Generation), n'hi ha. Però, on estan anant a parar?

Recomano llegir l'article "Les portes giratòries (i Colau) contra Arrels: i no és cap anècdota" de Vicent Partal (@vpartal) publicat a Vilaweb el passat 10/11/2022. Només un tats:

"En aquesta línia, ara tenim davant un escàndol monumental. Aprofitant els fons Next Generation, l’Ajuntament de Barcelona ha signat un conveni amb Hogar Sí i Provivienda per a atendre 175 persones sense llar. Són 7,6 milions d’euros que ingressaran aquestes dues associacions madrilenyes. I això passa al mateix temps que la Fundació Arrels ha anunciat que no podrà atendre més gent perquè no tenia prou diners per culpa de la pujada generalitzada dels preus."