Hola,

no hi ha un model, la comptabilitat de partida doble fa registres en que cada parell d'apunts, un en el deure i un en l'haver, fan un moviment. És el que es diu assentament. Es fa utilitzant programes de comptabilitat, qualsevol que hi hagi al mercat, però que estigui adaptat al PGC de les entitats no lucratives.

Amb el vostre moviment, i fins com està ara mateix la llei, sí que haurieu de fer impost de societats i portar aquest tipus de comptabilitat. Però tot just ahir van sortir informacions relatives a que el grup de Convergència al Senat havia aconseguit el compromís del ministre Montoro que tornarien a posar excepcions a l'hora de fer l'impost de societats, per aquelles entitats que no superin els 50.000 € d'ingressos, o bé 1.000 € d'ingressos no exempts sotmesos a retenció, i que tots els seus ingressos no exemptes tinguessin retenció. Aquest seria el vostre cas.

Si això, finalment, surt aprovat, no haurieu de fer declaració ni comptabilitat, podrieu continuar portant un llibre de caixa d'entrades i sortides com el que porteu actualment.

Des de Xarxanet us mantindrem informats.