Perdoneu que sóc una mica "totxo" i em costa de seguir: he llegit en una resposta anterior:

"Si que hi ha entitats que exclusivament tenen com a ingressos les subvencions, donacions i quotes de socis, i també entitats absolutament inactives. Són aquestes les que, si no arriben a ingressar més de 50.000 euros anuals, finalment no hauran de presentar la declaració."

i encara no em queda clar. Quan dius "són aquestes..." quines? les últimes (les inactives) o totes?

O sigui: si a la nostra petita entitat:

- el que fem en una activitat ho posem en un pot, i una persona ens ho dóna com a donació... ho apuntem com a donació i no cal fer cap declaració a hisenda ni a ningú? (societats, irpf, iva...) si no supera els 50000 €? (potser "el marró" el té la persona que agafa el pot de la festa i ho dóna com a donatiu, aquesta és la que hauria de justificar l'ingrés???)

- si hi ha subvencions de la Gtat no cal fer cap declaració a hisenda ni a ningú? (societats, irpf, iva...) si no supera els 50000 €?

- si hi ha quotes de socis/sòcies no cal fer cap declaració a hisenda ni a ningú? (societats, irpf, iva...) si no supera els 50000 €?

Disculpes per reiterar-me però ja hem passat 3 reunions discutint d'això entre gent que ningú té ni idea i només fem que perdre el temps... sembla que ens ho facin fer per això!!!

moltes gràcies!!!

Carme