Senyors,

Com a pacient d'obesitat desde la infantesa estic molt interessada en veure com tracten en la Marató 2015 aquest tema tan delicat.

La meva vida ha estat molt condicionada per aquest fet i encara que aparentment era una persona sociable, capacitada en l'ambit profesional, social i familiar, per dins em sentia una persona "diferent" limitada i que creia que no tenía seny en lo que es refereix a la meva conducta amb el menjar. He fet tota clase de dietes a vegades sota les instruccions de professionals a vegades pel meu compt, però sempre, sempre tornava a augmentar de pes i cada vegada més dificil i amargada emocionalment, e incompresa pels propis professionals, per la familia, pels amics, per la societat....

Dues vegades a la meva vida vaig sobrepasar els 100 kgs,, lúltima vegada vaig arribar als 110 kg. i estava totalment derrotada, fisica i emocionalment.

Per sort vaig coneixer l'Associació de Menjadors Compulsius Anonims, on hi havia persones que em comprenien i em donaven suport a tots nivells, vaig acoseguir perdre una mica de pes, canviar els meus habits i tornar a neixer en tots els sentits.

Aquesta associació considerada i registrada com a grups GAM (Grups d'Autoajuda Mutua) registrada degudament a la Generalitat, al Consell Consultiu de Pacients de Catalunya i en altres entitats, té el "handicap" de donar-se a coneixer degudament als professionals de la salut com a suport als seus tractaments.

Es manté amb les aportacions voluntaries dels seus membres i no pot rebre cap subvenció de cap entitat, perque realment es una associació sense anim de lucre.

El delegat a Catalunya es diu Alejandro (618250277) i el telefon de informació es el 619857915 encara que la majoria de persones que desesperades cerquen informació la troben a les págines web,

M'oblidava tinc 68 anys amb un esperit de persona jove, jo dic "jove madura", l'associació i el seu programa m'ha tornat a fer viure.

Gracies per la seva atenció, els hi desitjo molta sort en la marató d'enguany, es un tema molt i molt delicat.

Salutacíons,

Mercè Llagostera Grustán