5 anys de Màgicus!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

5 anys de Màgicus!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

La cinquena edició del Festival Màgicus, organitzat per Lluïsos de Gràcia, omplirà durant l’octubre el barri de Gràcia de màgia.

Des del 2009 els Lluïsos de Gràcia juntament amb la companyia del Mag Oli organitzen el Festival de Màgia Jove de Barcelona. El Màgicus va néixer als Lluïsos de Gràcia com a iniciativa de la companyia del jove Mag Oli que buscava un espai on poder realitzar els seus espectacles. El projecte es va gestar i es va presentar als Premis Ateneus, concretament a la categoria del Premi Jove, proposa! i en va resultar guanyador.

Aquest va ser el principi del que ja s’ha consolidat com el Festival de Màgia Jove de Barcelona que arriba una vegada més al barri de Gràcia del 17 al 19 d’octubre. I com ja es habitual inclourà el Concurs de joves mags, per menors de 25 anys, la Gran Gala Nacional de Màgia, tallers infantils de màgia i la “Màgia als mercats” que es podrà veure als mercats de La Llibertat, de l'Abaceria Central a Gràcia i de la Concepció i de Galvany a l'Eixample i Sant Gervasi. Per participar a les diferents categories o cursos podeu inscriure-us.

A causa de les obres de rehabilitació de Lluïsos de Gràcia, les activitats s’han traslladat a l’Espai Jove Fontana.

Afegeix un comentari nou