Actes, colònies i altres activitats d'estiu: com prevenir riscos?

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Actes, colònies i altres activitats d'estiu: com prevenir riscos?

Resum: 

Les revetlles, els incendis forestals, les onades de calor, la seguretat a les platges, les fortes pluges i tempestes i la contaminació per ozó són alguns dels riscos associats a l'estiu que poden afectar les activitats de l'entitat.

Des de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya llencen un any més la Campanya de sensibilització davant els riscos d’estiu. Hi podreu trobar materials divulgatius i consells d'autoprotecció sobre aquests temes:

Als enllaços anteriors hi trobareu cartells, fulletons, baners etc. amb els consells d'autoprotecció, alguns dels quals en diverses idiomes. També us podeu descarregar falques preparades per emetre-les a les emissores locals. Si organitzeu xerrades informatives a la població disposeu de presentacions amb els consells d’autoprotecció.

Seguretat a les platges

Pel que fa a la seguretat de la platja, a la pàgina web http://interior.gencat.cat/estatplatges es pot veure en temps real l’estat de les platges, escollir-ne de vigilades i saber quina bandera hi oneja en tot moment (bany segur o no), a més també disposa d’informació de serveis i equipaments.

El web s’alimenta de les dades que ens faciliten els municipis diàriament. Aquest any també es podrà veure el color de la bandera a les plataformes digitals dels principals diaris i al bàner del canal de televisió 324.

També podeu consultar informació actualitzada al compte de Twitter @emergenciescat i al Facebook emergenciescat.

Afegeix un comentari nou