Arrels presenta una aplicació al Mobile World Congress per col·laborar amb la campanya "Ningú dormint al carrer!"

Autor/a: 
Arrels Fundació
 Font:
Font:

Arrels presenta una aplicació al Mobile World Congress per col·laborar amb la campanya "Ningú dormint al carrer!"

Autor/a: 
Arrels Fundació

Resum: 

Arrels se suma al Congrés Mundial de Mòbils amb un model de cartró i l’aplicació ‘Nobody sleeping on the street’, per explicar que a Barcelona 900 persones dormen al carrer i animar a col·laborar.

Des del dilluns 24 de febrer, voluntaris, treballadors i persones ateses per Arrels reparteixen als recintes firals els prop de 3.000 mòbils de cartró que han preparat per a aquest certamen, que enguany aplega més de 70.000 persones i suposa una injecció de capital molt important per a la ciutat.

“Per a nosaltres es tracta d’un mòbil d’última generació, en el sentit que esperem que molts dels assistents a aquest congrés pertanyin a la generació que faci possible que ningú hagi de viure al carrer”, afirma el director d’Arrels, Ferran Busquets.

L’aplicació mòbil que presenten dóna opció a col·laborar econòmicament a persones a títol individual i a empreses i grups i explica el que es pot fer amb els fons recaptats. Per exemple, amb 10 euros l’equip de carrer d’Arrels pot realitzar tres visites i amb 20 euros es pot pagar una nit de pensió. Amb 45 euros s’ofereixen tots els àpats d’una setmana a una persona sense sostre, i amb 350 euros es cobreix el lloguer d’un pis un poden viure tres persones.

Afegeix un comentari nou