Jornada i concurs "Rapea contra el racisme"

 Font:
Font:

Jornada i concurs "Rapea contra el racisme"

Resum: 

El Casal de Joves Casa Sagnier de Barcelona convoca el concurs Rapea contra el racisme i el 25 de març celebra la jornada amb el mateix nom per commemorar el Dia de l’eliminació de la discriminació racial i el Dia de la poesia.

Els versos combatius, el ball i el graffiti del moviment hip-hop seran els protagonistes de la tercera edició de la jornada poètica i antirracista Rapea contra el racisme, que sota el lema "La força de la música i la paraula en la lluita antirracista" proposa diferents activitats i concursos.

A partir de les 18:00 hores del divendres 25 de març, l'exterior del Casal de Joves Casa Sagnier del barri de Sant Gervasi de Barcelona (carrer Brusi 61, Jardins de Brusi) acollirà exhibicions de ball i graffit, una taula de debat obert i un concert de hip-hop.

Si formes part d'un col·lectiu de hip-hop i tens ganes de ballar, pintar, cridar o parlar contra el racisme posa't en contacte amb el Casal de Joves Casa Sagnier: 93 414 01 95 | casaldejoves@casasagnier.net.

Concurs de cançons contra la discriminació racial

El Casal de Joves Casa Sagnier ha convocat el 3er Concurs Rapea contra el racisme, amb la temàtica: No a la discriminació racial: per la convivència entre cultures, lluita contra la xenofòbia i el racisme. Hi poden participar joves 12 a 29 anys, de manera individual o en grup. Només és podrà presentar un treball per persona individual o grup.

Hi haurà dues categories:

  • Categoria A: De 12 a 16 anys
  • Categoria B: De 17 a 29 anys

Les obres presentades han de ser originals i amb la temàtica "No a la discriminació racial". Es pot presentar només la lletra o la lletra amb suport musical. L'extensió dels treballs no pot excedir de 5 minuts. El termini de lliurament és obert fins al 18 de març.

L'entrega de premis es farà el dia 25 de març durant la celebració del Dia de l’eliminació de la discriminació racial i el Dia de la poesia. Els guanyadors/ores i finalistes seran convidats/des a interpretar en directe els seus temes durant l'acte.

Afegeix un comentari nou