L'acte central de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica serà el 9 de maig

 Font:
Font:

L'acte central de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica serà el 9 de maig

Resum: 

La denúncia del treball esclau en la indústria tèxtil centrarà les activitats de l'acte, que tindrà lloc dissabte 9 de maig, a la Plaça dels Àngels de Barcelona.

Durant tot el mes de maig diferents ciutats i municipis acolliran la seva Festa del Comerç Just i la Banca Ètica i el 9 de maig, Dia Internacional del Comerç Just, tindrà lloc l'acte central a Barcelona. Serà d'11.30 a 14.00 hores, a la Plaça dels Àngels, al barri del Raval.

Sota el lema "Estira del Fil. Tria Comerç Just i Banca Ètica", les precàries condicions en què viuen i treballen les dones que produeixen la nostra roba centrarà l'atenció de la festa d'enguany. Per això, a l'acte central hi haurà una desfilada de moda reivindicativa, es projectarà el documental "Les costures de la pell" i es faran diversos tallers sobre aquest tema. També hi haurà una botiga de segona mà.

SETEM, Alternativa 3, FETS, Fiare, Oxfam Intermón, Xarxa de Consum Solidari i Xarxa d'Economia Solidària organitzen la festa i fan una aposta per un comerç i una banca que prioritzin el benefici social, ambiental i el desenvolupament humà.

Afegeix un comentari nou