L’octubre s’omple de màgia a Lluïsos de Gràcia

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

L’octubre s’omple de màgia a Lluïsos de Gràcia

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

La quarta edició del Festival Màgicus, organitzat pels Lluïsos de Gràcia, omplirà de màgia els carrer del barri de Gràcia durant el dies 18, 19 i 20 d’octubre.

El Màgicus, Festival de Màgia Jove de Barcelona, va néixer als Lluïsos de Gràcia fa quatre anys com a iniciativa de la companyia del jove Mag Oli que buscava un espai on poder realitzar els seus espectacles. El projecte es va gestar i es va presentar als Premis Ateneus, concretament a la categoria del Premi Jove, proposa! i en va resultar guanyador.

Aquest va ser el principi del que ja s’ha consolidat com el Festival de Màgia Jove de Barcelona que arriba una vegada més a Gràcia del divendres 18 al diumenge 20 d’octubre. Com ja es habitual inclourà el Concurs de joves mags amb la participació de 10 mags menors de 25 anys, la Gran Gala Nacional de Màgia que serà dissabte, tallers infantils de màgia que s’impartiran a Lluïsos de Gràcia i la Màgia als mercats que es podrà veure als mercats de La Llibertat, de l'Abaceria Central a Gràcia i de la Concepció i de Galvany a l'Eixample i Sant Gervasi.

Com a novetat enguany hi ha previstes conferències i taules rodones de màgia gràcies a un acord amb Àgora Màgica, que comptarà amb reconeguts mags i il·lusionistes, com Selvin, Luís Pardo, Enric Magoo, Marga Martí o Sergi Buka, que explicaran les seves experiències.

Podeu trobar tota la programació i els horaris al web del festival Màgicus o al web de Lluïsos de Gràcia.

Notícies relacionades: El Màgicus encanta Gràcia (2012)

Afegeix un comentari nou