Nous terrenys d’acampada per a entitats de lleure

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Nous terrenys d’acampada per a entitats de lleure

Autor/a: 
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

Sis nous terrenys a l’Alt Camp i el Berguedà se sumen a la xarxa de Campaments i Més, disponibles per a campaments de Setmana Santa, estiu o caps de setmana.

La xarxa de terrenys d’acampada de Campaments i Més té des d’aquest mes de febrer nous terrenys d’acampada a disposició de les entitats de lleure infantil i juvenil.

Un d’ells és “Les Esplanes”, al municipi de Nulles, a l’Alt Camp. Es tracta d'un terreny pla, amb ombra i molt bona accessibilitat. És a tocar de l'Aula de Natura Les Esplanes i de tots els recursos que aquest espai proporciona: activitats per a infants i adults, activitats a l'horta i a la bassa, tallers (educació creadora, energies renovables, aula de ciència i natura) i els espais de formació.

Des del terreny hi ha accés a rutes senyalitzades com el GR-172 i a camins veïnals de Nulles. A més a més, l'àrea presenta zones d'escalada i espeleologia al riu Gaià (4 km), així com rutes en btt, entre d'altres activitats.

D’altra banda, Campaments i Més ha obert una nova zona de terrenys d'acampada al municipi de Capolat, comarca del Berguedà. Els terrenys s'anomenen Els Tossals, Emprius, La Bòfia, Les Tombes i Torneula. Estan disponibles a partir de Setmana Santa però ja s’hi poden fer reserves.

Les característiques comuns d'aquests terrenys són la seva grandària i el fet d'estar situats a 10 minuts d'un llac on es pot gaudir de les més variades activitats aquàtiques. Tots els terrenys d'acampada estan situats en una zona plana, totalment embolcallada de bosc i amb unes vistes magnífiques.

Podeu conèixer aquests terrenys i un centenar més que formen part de la xarxa de Campaments i Més, a través del web www.campaments.cat o trucant al 93 590 27 00.

Campaments i Més és la central de reserves de terrenys d’acampada de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG), gestionada a través de la Fundació Josep Sans (FJS), que administra la xarxa de terrenys d’acampada més gran de Catalunya i la posa a l’abast de totes les entitats d’educació en el lleure infantil i juvenil interessades en l’acampada.

Afegeix un comentari nou