Reserva estand a la 20a Mostra d'Associacions de Barcelona

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Reserva estand a la 20a Mostra d'Associacions de Barcelona

Resum: 

Les entitats interessades poden tramitar la seva sol·licitud fins al 27 d'abril.

Més de 200 entitats barcelonines donaran a conèixer els seus projectes i iniciatives a la 20a Mostra d'Associacions de la Mercè. Serà el 19, 20 i 24 de setembre a la Plaça Catalunya, en el marc de la Festa Major de la ciutat.

Aquesta serà una edició especial, ja que, la mostra arriba a la seva vintena edició. Per això, més que mai, des de l'organització volen que sigui un punt de trobada de les associacions de la ciutat i d'aquestes amb tota la ciutadania.

Les entitats que vulguin participar de la mostra tenen diferents opcions. Existeixen quatre modalitats d'espai:

  • Modalitat 1: una carpa per a entitats de segon o tercer grau
  • Modalitat 2: un estand per a entitats de primer grau
  • Modalitat 3: un estand a la Llotja de la Mostra
  • Modalitat 4: la Cafeteria de Comerç Just de la Mostra

Fins i tot existeix una cinquena manera de participar-hi, tot fent propostes relatives a activitats culturals o festives a realitzar en els diferents espais comuns de la plaça. Amb aquesta cinquena modalitat s'obre la porta a les associacions que no vulguin tenir una paradeta, però sí volen dinamitzar alguna activitat.

Les associacions interessades podran tramitar la sol·licitud fins al dilluns 27 d'abril a les 24.00 hores. Al llarg de la darrera setmana de juny rebran per correu electrònic la comunicació de quin ha estat el resultat del procés de selecció.

Afegeix un comentari nou