Sant Jordi es diu Jordiada a Cornellà

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Sant Jordi es diu Jordiada a Cornellà

Resum: 

Un any més, les entitats de Cornellà de Llobregat apropen la cultura popular i tradicional catalana a tota la ciutadania amb diverses activitats al llarg d'aquesta setmana.

Fa 23 anys entitats de Cornellà de Llobregat van apostar per celebrar la diada de Sant Jordi tot organitzant una festa que aglutinés la cultura popular i tradicional catalana. La van batejar com Jordiada. La festa s'ha anat consolidant fins a esdevenir una de les més importants de la ciutat i enguany torna amb propostes culturals fins al diumenge 26 d'abril. La Comissió Jordiada, formada per 25 entitats, continua sent la responsable d'organitzar-la, amb la col·laboració d'altres entitats, comerços i institucions.

La Jordiada se celebra en el marc de la diada de Sant Jordi, però ja fa uns dies que han començat les activitats. Per exemple, l'acte inaugural va tenir lloc el divendres 17 d'abril i el diumenge es va fer una passejada per racons poc coneguts de la ciutat.

L'hora del conte a càrrec de Susagna Navó, una presentació musicada del poemari d'Anna Pantinat, una nit de jazz amb Panebianco Trio, tallers per a infants a càrrec dels Castellers de Cornellà o una nit literària són algunes de les activitats que inclou el programa per als propers dies.

Homenatge a Ovidi Montllor i festa de la cultura popular

A més, la Jordiada retrà homenatge a l'actor i cantautor Ovidi Montllor, en el vintè aniversari de la seva mort. Ho farà amb el muntatge poètic i musical "L'Ovidi, poema sense acabar", amb Toti Soler, Joan Massotkleiner i Gemma Humet. Serà dimecres 22 d'abril, a les 22.00 hores, a l'Orfeó Catalònia.

Un cop més, el programa d'actes culminarà amb una gran festa de la cultura popular al parc Can Mercader. Des de les 11.00 del matí fins al vespre de diumenge 26 d'abril hi haurà un ampli ventall d'actuacions, exhibicions i mostres.

Per mantenir-te informat sobre aquesta festa pots seguir la pàgina de Facebook de la Jordiada.

Afegeix un comentari nou