Vols participar a la 18ª Mostra d'Associacions de Barcelona?

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Vols participar a la 18ª Mostra d'Associacions de Barcelona?

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Fins el dia 25 d’abril està obert el període d’inscripció a la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona. La mostra tindrà lloc els dies 21, 22 i 24 de setembre coincidint amb les festes de la Mercè.

Durant les Festes de la Mercè s’organitza a Barcelona una Mostra d’Associacions que enguany arriba a la 18a edició. Durant els dies 21, 22 i 24 de setembre la plaça Catalunya s’omplirà d’entitats i associacions de la ciutat i d’activitats relacionades amb l’associacionisme.

Participar-hi és gratuït i es poden optar a diferents estands o espais a més a més de proposar activitats i desenvolupar-les. Aquesta mostra és una oportunitat per donar visibilitat a les entitats i difondre la seva tasca, un aparador per a les associacions i un punt de trobada on conèixer i intercanviar projectes.

Un cop tancat el període de sol·licitud es faran publiques les entitats seleccionades per correu electrònic durant la darrera setmana de juny. En cas d’empat entre entitats per optar a un espai es valorarà positivament que l’entitat estigui adherida al Codi Ètic de les Associacions de Barcelona.

Pe més informació podeu visitar la pàgina de la Mostra d’Associacions de Barcelona.

Afegeix un comentari nou